Skip to main content
Unknown Component
civid: 58d23c3b462950a6d41a0c65
name: plugins_common_social_share (widget)

TODALEN

Todalen Brygge

Todalen Brygge ligger like i vannkanten på idylliske Todalsøra og har tre sjøhusleiligheter fredelig beliggende ved dampskipskaia ved det gamle handelsstedet.

Sjøhuset ligger på et nes med svaberg og en liten langgrunn sandstrand. Her er store rorbu leiligheter med høy standard, fullverdig kjøkken og badstue. Høyhastighets 100mb internett.

Uteområde opparbeidet med sittegrupper og utepeis pg det er flytebrygger med båter til leie, båter i forskjellige størrelser fra 15 til 21 fot, med mulighet for ekkolodd og kartplotter.

Todalen Brygge er et ypperlig utgangspunkt for fiske i fjorden og i Todalselva og det er fileteringsplass med vann og lys. Todalsøra er en skjermet og fredelig plass med flotte muligheter for fjellturer i Trollheimen, utgangspunkt fra fjellgården Kårvatn 13 km unna:Innover Trollheimen eller retning mot Innerdal. Også fint utgangspunkt for terrengsykling på skogsveier. .Regionens mekka for Randonee vinterstid og sommerstid kan du se det flotte fossefallet Nauståfossen.Last updated: 01/29/2024

Source: VisitNordvest

Todalen Brygge

Sider du nylig har besøkt