Skip to main content
Unknown Component
civid: 58d23c3b462950a6d41a0c65
name: plugins_common_social_share (widget)
ÅNDALSNES
TripAdvisor rating of 4.5

167

Togtur med Raumabanen

Bestill

Bli med på en opplevelsestur med tog gjennom vakre Romsdalen. Raumabanen omtales ofte som en av Norges vakreste togstrekninger, med de mest spektakulære fjellformasjonene i Norge! Raumabanen passerer velkjente attraksjoner som Kylling Bru og Trollveggen

Raumabanen går gjennom et landskap som veksler fra fjordlandskap ved Åndalsnes, den dramatiske naturen opp Romsdalen og under Trollveggen til fjellbygdene lengst nord i Oppland.

Jernbanen passerer under kjente attraksjoner som Trollveggen og Romsdalshorn. Ved Verma krysser banen dalen over Kylling bru. Banen har 32 bruer og seks tunneler. Raumabanen er den eneste jernbanen i Møre og Romsdal. Underveis på turen vil du passere en rekke naturattraksjoner og disse blir nevnt over høytaler, men vi anbefaler at du laster ned en gratis audioguide fra Voice o f Norway til mobiltelefonen. Guiden gir historiefortelling og fakta på sanntid mens toget passerer de ulike interessepunktene.

Strekningen fra Åndalsnes til Dombås er 115 km lang, og tar 1 time og 25 minutter. På hverdager går toget fire ganger om dagen, og gir overgangsmuligheter til Dovrebanen nordover og sørover på Dombås (Trondheim og Oslo). Åndalsnes er det naturlige utgangspunktet for en rekke opplevelser i Møre og Romsdal, og reiser til Molde og Ålesund er tilgjengelig via korresponderende TogBuss-avganger.

Billetter til toget kan kjøpes hos SJ Kundesenter på tlf. 61 25 22 00, på www.sj.no eller på toget.

Kilde: VisitNordvest

0

Togtur med Raumabanen

Bestill

Sider du nylig har besøkt