Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book
Search
Ad
Romsdal Nesset

Toven-egg

  • Tiltereide 38, Nesset
  • +47 90514352
  •  /  km From You
Overview
Details

Toven-egg er et lokalt firma på Toven i Nesset kommune som selger egg fra høner som går fritt ute og inne. Toven-egg får du kjøpt  i eget gårdsutsalg på Toven.

Gårdsutsalget finner du på tunet på småbruket «Hamran» på Toven i Nesset. Her møter du hønene utenfor gårdsutsalget hvor de går fritt omkring, mens du besøker gårdsutsalget og plukker selv de eggene du vil ha. Utsalget – «Eggebua» - er åpent 24 t og er selvbetjent. Avkjørselen til gårdsutsalget er skiltet med vegvesenets serviceskilt for gårdsturisme: Gardsmat - med en hane på.   

Dyrevennlige og miljøvennlige egg

Toven-egg mener at alle husdyr skal ha det bra mens de lever og at alle dyr skal få være ute. Toven-egg tror at høner som får gå ute i frisk luft og lever et naturlig høneliv verper de beste egga. Eggene har naturlig mørkegul plomme og får ikke fòr tilsattt fargestoff. Når du kjøper Toven-egg kjøper du i tillegg kortreist lokalmat og handler miljøvennlig.

 

Egg fra flere raser

I gårdsutsalget på Toven finner du flere typer egg. Eggebua på Toven selger bl.a. egg fra den eneste    norske hønserasen: Jærhøns.Vi har egg fra Lys Jærhøns som legger hvite egg og beige egg fra Mørk Jærhøns.Brune egg kommer fra bl.a.Isa Brun verpehybrid som er en flittig egglegger


  • Last Updated:
  • Source: VisitNordvest

Aktiviteter

Shopping
  • Gårdsprodukter
Click to activate
Nesset, Norway
The latitude and longitude
62° 47' 46" N / 8° 7' 51" E
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad