Skip to main content
Unknown Component
civid: 58d23c3b462950a6d41a0c65
name: plugins_common_social_share (widget)

ÅNDALSNES

TripAdvisor rating of 3.5

65

Trollstigen Camping og Gjestegård Hengekøyepark

Book

Overnatt i hengekøyeparken ved Trollstigen neste gang du besøker Åndalsnes. Kjenn lukten av skog og hør elva Istra renne stille gjennom dalen.

Trollstigen Camping og Gjestegård ligger ved elva Istra, kun 10 km fra Åndalsnes sentrum mot Geiranger RV63. Hengekøyeparken er et perfekt sted for overnatting under åpen himmel. Her kan du sove godt til lyden av ren natur, og våkne til utsikt mot Trollstigen og Stigfossen.

Naturopplevelser ved Trollstigen

Som gjest i hengekøyeparken har du tilgang til rasteplass med lekeplass, grillplass og tømmestasjon, samt sykkelutleie. I området finnes flere fine turstier, for eksempel Kløvstien som leder deg til toppen av Trollstigen. Når du overnatter ved Istra, anbefaler vi også å ta med kano eller SUP-brett for en tur på elva. Trollstigen Camping og Gjestegård er også et godt utgangspunkt for dagsturer til Geiranger, Ålesund, Molde og Atlanterhavsveien.

Hengekøyeparken

Hengekøyeparken er tilknyttet campingplassen med område for teltovernatting, høystandard hytteutleie og caravanplasser. Her tilbys strømuttak, vaske- og tørkemuligheter samt gratis toalett. Trollstigen Gjestegård Kafé tilbyr frokost, lunsj og middagsservering.

Selskap, grupper og skreddersydde program

Trollstigen Camping og Gjestegård skreddersyr komplette firmapakker med fiske, elvepadling og guidede fjellturer. Deres beliggenhet og atmosfære gjør at stedet til et flott område for bryllup og andre private selskap. Bussgrupper ønskes velkommen, og gjestegården kan ta imot grupper på opptil 450 personer.

Last updated: 01/31/2024

Source: VisitNordvest

Trollstigen Camping og Gjestegård Hengekøyepark

Book

Sider du nylig har besøkt