Skip to main content
Unknown Component
civid: 58d23c3b462950a6d41a0c65
name: plugins_common_social_share (widget)

KRISTIANSUND N

TripAdvisor rating of 4.5

19

Turforslag med bil: Fra Kristiansund til Molde over Atlanterhavsveien

Skal du ta deg fra Kristiansund til Molde med bil? Her er en anbefalt kjørerute for deg, som tar deg til de vakreste stedene på ruten.

Atlanterhavsveien fra Kårvåg til Bud er valgt ut som nasjonal turistveg og du kjører hele denne strekningen på veien fra Kristiansund til Molde. Turen tar ca. 2,5 time å kjøre, men det anbefales å sette av mer tid for å utforske severdighetene på veien.

KjøreruteKristiansund - Kvernes Stavkirke

Fra Kristiansund kjører du Atlanterhavstunellen mot Averøy. Ta en avstikker mot Kvernes Stavkirke. Fra Bruhagen tar du til venstre og kjører mot Kvernes. Stavkirken ligger vakkert til mot fjorden, på en høyde og en av få stavkirker oppført etter reformasjonen.

Kvernes Stavkirke - Atlanterhavsvegen

Fra Kvernes Stavkirke fortsetter du langs Kvernesfjorden mot Atlanterhavsvegen. Veien er både omtalt som verdens vakreste bilreise og er en visuell opplevelse, der natur, arkitektur og moderne ingeniørkunst møtes og skaper en helt spesiell kjøreopplevelse.

Atlanterhavsvegen - Bud

Følg Atlanterhavsvegen helt til fiskeværet Bud. På veien kan du stoppe ved den hvite sandstranden Farstadsanden - et lett tilgjengelig friområde og bukta er vernet som naturreservat. Utsiktspunktet Askevågen er også verdt å få med seg, før du ender opp i det sjarmerende fiskeværet Bud.

Bud - Molde

Fra Bud til Molde er det ca. 40. min. kjøretid. Utforsk Rosenes by - Her finner du både kultur, natur, aktivitet og matopplevelser – opplev blant annet Moldejazz og nyt panoramautsikt mot Romsdalens 222 topper.


Her finner du mer informasjon om Atlanterhavsvegen og hva du du kan gjøre der>>

God tur!

Last updated: 02/05/2024

Source: VisitNordvest

Turforslag med bil: Fra Kristiansund til Molde over Atlanterhavsveien

Sider du nylig har besøkt