VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway

Fjord Norway Møre og Romsdal RAUMA

Vingården Tuen

  • Alléen 22, Rauma
  • +47 99539603
  •  /  km From You
Overview
Details

Vinaften i Setneskjellerne

Vinbonde Johan Setnes tilbyr bedrifter og privatpersoner en vinaften i sine vinkjellere på Setnestuen, et sted fylt med historie like ved Åndalsnes. I løpet av kvelden vil gjestene få innsikt i de forskjellige fasene i vinproduksjonen på Vingården Tuen. Johan legger vekt på å gi gjestene en helhetlig opplevese av hva det vil si å være vinbonde. Du får også bli med på en spennende omvisning i de ulike kjellerne, og du får høre historier fra stedet og om vinproduksjonen. Han byr på smaksprøver av sine edle dråper gjennom hele aftenen. Johans viner er laget av ingredienser fra Romsdalens natur; alt fra bær til blomster. Vi kan nevne vin av løvetann, stikkelsbær, moreller, jordbær, villbringebær og mange flere spennende smaksopplevelser.

I kjellerne hersker en spesiell atmosfære, og du føler du blir med på en tidsreise i den produserte vinens historie. Her skulle du ønske kvelden aldri tok slutt.

Ideelt for grupper, bedrifter, foreninger og lag som ønsker en helt spesiell opplevelse. Johan tar imot grupper på 6 - 20 personer.

En Romsdalsk helaften

Ypperlig å kombinere med en god middag på Devold Gård. Da får du det beste av smaker og historier fra Romsdalen servert i en svært hyggelig atmosfære!

 

 


  • Last Updated:
  • Source: VisitNordvest

Planlegg reisen

Reiseinformasjon
  • Parkering

Taste Norway

Restauranter og kafeer
  • Skjenkebevilgning
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages