Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book
Search
Ad
Romsdal Rauma

Vingården Tuen

  • Tuen, Rauma
  • 71 22 23 53
  •  /  km From You
Overview

Vinaften i Setneskjellerne

Vinbonde Johan Setnes tilbyr bedrifter og privatpersoner en vinaften i sine vinkjellere på Setnestuen, et sted fylt med historie like ved Åndalsnes. I løpet av kvelden vil gjestene få innsikt i de forskjellige fasene i vinproduksjonen på Chateau Tuen. Johan legger vekt på å gi gjestene en helhetlig opplevese av hva det vil si å være vinbonde. Du får også bli med på en spennende omvisning i de ulike kjellerne, og du får høre historier fra stedet og om vinproduksjonen. Han byr på smaksprøver av sine edle dråper gjennom hele aftenen. Johans viner er laget av ingredienser fra Romsdalens natur; alt fra bær til blomster. Vi kan nevne vin av løvetann, stikkelsbær, moreller, jordbær, villbringebær og mange flere spennende smaksopplevelser.

I kjellerne hersker en spesiell atmosfære, og du føler du blir med på en tidsreise i den produserte vinens historie. Her skulle du ønske kvelden aldri tok slutt.

Ideelt for grupper, bedrifter, foreninger og lag som ønsker en helt spesiell opplevelse. Johan tar imot grupper på 6 - 20 personer.

En Romsdalsk helaften

Ypperlig å kombinere med en god middag på Devold Gård. Da får du det beste av smaker og historier fra Romsdalen servert i en svært hyggelig atmosfære!

 

 


  • Last Updated:
  • Source: VisitNordvest
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad