Skip to main content
Unknown Component
civid: 58d23c3b462950a6d41a0c65
name: plugins_common_social_share (widget)

ÅNDALSNES

Workation på Hotel Aak i Romsdalen

Book

Få nye impulser med workation hos Hotel Aak. Kombiner jobb og ferie uten å bruke opp feriedagene.

Bytt kontorutsikt og innelunsj med fjellutsikt og utelunsj.

Vertskapet på Hotel Aak i Romsdalen anbefaler værbestemt arbeidstid, noe som vil si at du drar på tur når været er best. Dette gir frihetsfølelse, en varierende arbeidsdag og ikke minst alle de gode effektene av frisk luft: Godt humør, kreativitet, nye ideer og pågangsmot.

Dette er stedet hvor du kan jobbe konsentrert og effektivt, og kjenne på fred og ro. Hotellet har god internettforbindelse, nyoppusset møterom, arbeidsbord på rommet, behagelig fellesareal å jobbe i og printer. På fritiden kan du både logge på spennende fjellturer og slappe av, sove og spise godt, samt hygge deg med andre turglade gjester.

Reis med Raumabanen

Reis med hjerte for miljøet og utnytt reisetiden til det fulle. Bruk tiden på toget til jobb, faglig påfyll eller ren avslapning. Utsikten fra togkupeen er verdt reisen. Reiser du i gruppe kan egen kupe eller togvogn forespørres.

Workationpakken inkluderer

Overnatting

Frokost

Badstue

Hotellkontor med diverse nyttig kontorutstyr, kaffe/te og variert snacks gjennom dagen.

Parkering dersom du reiser med bil.

Dette kan du oppleve

Spektakulære naturopplevelser og fjellturer med erfarne og lokalkjente guider eller på egenhånd. Hotel Aak tilbyr utstyrsleie (ski, skredutstyr, sykkel, kajakk, hodelykt mm.), turmat eller nistepakke og påfyll på egen termos.

Hotel Aak ønsker deg velkommen hjem til stressfrie arbeidsdager. Deres mål er å gi deg arbeidsro, gode avbrekk, og at du koser deg glugg og reiser hjem med ny energi og inspirasjon.

Last updated: 01/29/2024

Source: VisitNordvest

Workation på Hotel Aak i Romsdalen

Book

Sider du nylig har besøkt