Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book
×
Norway Now
Search
#FRISKEOPPLEVELSER Mobil of #FRISKEOPPLEVELSER
Credits
#FRISKEOPPLEVELSER.
Photo: Mattias Fredriksson
Campaign
Partner

#FRISKEOPPLEVELSER

Er hashtaggen som samler opplevelsene som setter spor i deg eller bidrar til at du kjenner elementene rundt deg. En reise i nordvest er mer enn postkort-solnedganger og panoramautsikt til spisse tinder i gnistrende sol. Vi har et helt absurd bredt spekter av lett tilgjengelige #FRISKEOPPLEVELSER å innvitere deg med på.

Vinteren hos oss er «larger than life» for de som har lyst å utforske eller utfordre våre fjelltopper. Den norske turistforening har nesten 40 hytter på våre fjell og i våre dalfører.

Basert på kunnskap - ikke flaks, kan storfangsten dras på land. Havfiske, elve-og vannfiske, ditt fiskeeventyr er lettere å begi seg ut på enn du tror. 

Hele året  er vår natur vidåpen og tilgjengelig for deg som skal sørge for egen fremdrift. Med eller uten guide kan du oppleve det generasjoner av vandrere har drømt om.

Oppleve hammeren treffe deg, som det heter når melkesyra oplleves som verre enn døden, på vei opp Trollstigen? Eller en langsom og visuelt sterk tur langs Atlanterhavsveien. To av mange tusen sykkelopplevelser vi kan gi deg.

#ROMSDALSEGGEN

Ser du denne videoen uten at det kribler i beina, og litt i magen, da må du oppsøke fagfolk!

Turen langs Romsdalseggen


#SEDETMEDEGNEØYNE

Har du gjort deg opp noen tanker rundt hvordan fjellsykling i våre ville fjell kan fortone seg? Her får du mer næring til opplevelsestrangen.

Fjellsykling hos oss