Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book
×
Norway Now
Search
VANDRING VANDRING
Credits
VANDRING.
Photo: Mattias Fredriksson
Campaign
Partner

Har du lyst ut på tur?
Her under finner du en liste over ulike typer vandreturer i vår region. Bruk gjerne søkefeltet for å spesifisere mer hva du er ute etter, - en lett familietur, ettermiddagstur på et par timer, eller en mer krevende heldagstur på de høyeste toppene. God tur!

 

 

Varden

En enkel gåtur i Molde

Fra Molde sentrum kan du spasere uansett form og alder etter en meget godt merket tur-rute opp til byens utsiktspunkt Varden. Du kan for eksempel velge å gå den traffikerte grusveien opp og ned den gamle stien, eller omvendt. På onsdager er den historiske Storlihytta åpen fra kl 10 til 20. Der er det kiosksalg som tar kort/kontant/Vipps og Mcash.

Turen starter i sentrum, gjennomRomsdalsmuseet og opp veien som én gang i tiden fraktet keiser Wilhelm II og hans følge til Storlihytta. Fra Storlihytta er det videre turveg til Varden. Varden er 407 m.o.h og er et utsiktspunkt. Våren 2016 gikk vår digitale markedsansvarlig, Erik Hattrem, turen.

Han skriver blant annet: Storlihytta i Molde har en rik historie. Det er også en obligatorisk øvelse å gå opp hit om du bor i Molde. Og nå som den gamle stien opp fra Hatlelia er blitt rene tur-autostradaen, finnes det ikke noen unnskyldning for å holde seg unna. Det gjelder også de som sitter i rullestol, for veien opp er bratt, men utrolig strøken, bare vent så skal jeg vise deg noen bilder.

×