VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway

Fjord Norway Vestland EIDFJORD

Norsk Natursenter Hardanger

  • Sæbøtunet 11, Eidfjord
  • +47 53674000
  •  /  km From You
Overview

Norsk Natursenter Hardanger, etablert i 1995, endret navn og innhold i april 2018. Innovasjon og entreprenørskap førte til etablering av Norsk Natursenter Hardanger - et opplevelsessenter for norsk natur, klima og miljø - samt et besøkssenter for Hardangervidda nasjonalpark.

Norsk Natursenter er et spennende aktivitets- og opplevelsessenter med fokus på norsk natur, klima og miljø. Vi tilbyr tre etasjer av spennende utstillinger, dioramas, interaktive stasjoner, innovative akvarier, pedagogiske videoer og illustrative tekster. En tur gjennom våre tre etasjer med utstillinger viser deg det beste av norsk natur. Ta en nærmere titt på dyrelivet, naturen og klimaet. Utforsk samspillet mellom natur og kultur. Ved å se på, røre, høre og lære, blir du en aktiv og kreativ del av utstillingen.
 

SUPER-VIDEOGRAF 20 uforglemmelige minutter

Vår moderne kino har 168 seter og fem skjermer. Det ble bygget i samarbeid med den norske filmskaperen Ivo Caprino, og når vi viser vår 225-graders panoramafilm om Hardangervidda, Hardangerfjorden og de vakre fossefallene i regionen, føler du deg som om du er en del av reisen på skjermen.

Vi lover deg en flott opplevelse mellom høye fjell og dype fjorder. Opplev spennende helikopterstup over bratte kløfter og fosser. Nyt de stille, poetiske scenene mellom fjellvann, isbreer og ren, ledsaget av et originalmusikkprogram. Lydsporet er intenst, melankolsk og lyrisk, som selve filmen.

HARDANGERVIDDAHALLEN RESTAURANT OG KAFÉ

I en bygning laget av tre og stein gjenskaper restauranten vår atmosfæren i de robuste fjellgårdene og jakthyttene på Hardangervidda. I en bygning med historie og en moderne restaurant kan 200 gjester oppleve unike tradisjoner og et moderne kjøkken.

Målet vårt er å skape et kvalitetsprodukt som gjør oss til det beste senteret i Norge i formidling av kunnskap om naturen. Utstillingskonseptet er basert på kompetanse når det gjelder bygninger, samt innhold, design og utførelse av utstillinger.


  • Last Updated:
  • Source: Destination Hardanger Fjord AS
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with TripAdvisor
Your Recently Viewed Pages