Dynamic Variation:
Book
Norway Now
Choose Language
Search & Book
Search
Ad
Fjord Norway Hardangervidda Odda

Odda Camping

  • Jordalsveien 29, Odda
  • 94141279
  •  /  km From You
Overview

Odda camping ligg idyllisk til midt mellom to nasjonalparkar. Omgitt av kontrastrik natur, stille vatn, høge fjell med snø på toppane, fossar og isbre berre nokon kilometer frå campingplassen!

Odda Camping ligg 2 km frå Odda sentrum og Hardangerfjorden.
Campingen er spesiell med sine trær og buskar som omkransar plassen rett ved Sandvinsvatnet og utsikt oppover "Fossanes Dal" og mot Folgefonna.

Det er 2 km til hestesenter, 6 km til Låtefoss, 5 km til Buer og 14 km til Skjeggedal, som er utgangspunket for fotturen til Trolltunga.

Buerbreen, en arm av isbreen Folgefonna kan du gå til frå campingen! Det er mogeleg å køyre 5 km til Buer og parkere bilen der. Fra Buer tek gåturen inn til brekanten ca 3 timar tur-retur. På campingen kan ein også bestille ein guida tur på breen. Dette er ein krevjande tur som tek heile dagen, ei oppleving for livet!

Odda camping har 4 nye hytter, rom og nytt sanitæranlegg. Me har plass til 60 telt / bubilar eller caravaner. Me har rom og hytter. Her er eluttak og eit godt sanitæranlegg med vaske- og tørkemogelegheiter. I resepsjonen har me kiosk med salg av kolonialvarer, is, snop, brus, souvenirer og sal av lokale kunstnarar. Me sel varme rundstykker kvar morgon i høgsesongen. Odda Camping har ope heile året.

Me kan tilby mange aktivitetar og opplevingar, du kan fiske og bade i vatnet, leige ein kano eller prøve ein av dei mange fine turløypene me har.

Velkomen til Odda Camping!

Org nr: 915 573 290


  • Last Updated:
  • Source: Destination Hardanger Fjord AS
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad