Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway

Fjord Norway Vestland ULLENSVANG

Røldal Skisenter

  • Røldalsfjellet 12, Ullensvang
  • +47 53654800
  •  /  km From You
Overview
Details

Stå på ski i Hardanger. Røldal Skisenter, blant dei mest snøsikre skianleggene i Norge, er perfekt for både nybyrjarar og erfarne skikøyrarar.

I Hardanger ligg dei store opplevingane tett i tett, og Røldal Skisenteret er absolutt intet unntak. Det er nemleg rekna som blant dei beste områda i heile Noreg når det kjem til off-piste og frikøyring. Kanskje ikkje så rart med tanke på at heile skisenteret ligg over tregrensa. Det gjer at Røldal Skisenter, i tillegg til å vera blant dei mest snøsikre skianlegga i Noreg, ikkje er bunde fast til tronge trasear i skogen. Her kan du boltra deg akkurat kvar du vil i fjellet med om lag 12 nedfartar og ei samla lengde på 15 kilometer.

Men Røldal Skisenteret passar for fleire enn berre dei som er glade i off-piste og frikøyring. Det snøsikre anlegget i Hardanger-fjella høver seg også svært godt for både nybyrjarar og erfarne skikøyrarar.

Stolheisen transporterer gjestene opp til 1000 meter over havet, kor det er nydelig utsikt over dalen, bratte fjell og resten av skianlegget. Her finn du også varmestover, nybyrjar-heis og eit flott område for piknik og leik i snøen. I tillegg til stol- og nybyrjarheisen, finn ein to tallerkenheisar, to t-krokheisar og terrengpark. To av disse fraktar deg opp til 1300 meter over havet, der kilometer på kilometer med langrennsløyper eller herlige pudder-trasear ventar.

Velkomen til Røldal Skisenter og den djupaste snøen i Europa!


  • Last Updated:
  • Source: Destination Hardanger Fjord AS

Generelt

Årstid
  • Høst
  • Vår
  • Vinter

Facts

Season
Autumn
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with TripAdvisor
Your Recently Viewed Pages