VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway

Om visitnorway.no

Nærings- og fiskeridepartementet har gitt Innovasjon Norge ansvaret for utviklingen og vedlikeholdet av den offisielle reiseguiden til Norge.

Visjonen bak Visitnorway er at nettstedet gjøre det enkelt å velge Norge som reisemål.

Nettstedet inneholder tusenvis av oppføringer fra reiselivsbedrifter i hele Norge, som for eksempel kan komme fra lokale turistkontor eller destinasjonsselskap.

Selv om Innovasjon Norge tilstreber at all informasjon på nettstedet er nøyaktig, kan vi ikke holdes ansvarlig for eventuelle krav som følge av informasjonen på dette nettstedet. Priser og tilgjengelighet kan endres uten varsel.

Du bør alltid sjekke nøyaktigheten av informasjonen som fulgte med den aktuelle leverandøren. Innovasjon Norge er ikke under noen omstendigheter ansvarlig for innholdet på eksterne nettsider som lenker til sin hjemmeside.

Kontakt oss

Kontakt oss gjerne og fortell hva du savner ved nettstedet, eller dersom du opplever problemer med det.

Annonsering

Utenfor Norge

Se vår salgsinformasjon på innovasjonnorge.no eller kontakt et av våre utenlandskontorer rundt om i verden.

I Norge

Kontakt ditt lokale destinasjonsselskap eller reiselivsoperatør for å få din bedrift oppført på visitnorway, eller vår salgsinformasjon på innovasjonnorge.no.

Generelle vilkår og betingelser for bruk av visitnorway.no

Se våre juridiske betingelser.

Opphavsrett

Alt innhold på visitnorway er beskyttet av norsk åndsverkslov, og kan ikke kopieres eller brukes på nytt uten skriftlig tillatelse fra Innovasjon Norge.

Foto og video

Hvis du ønsker å bruke våre videoer eller bilder kan du laste dem ned fra Foto- og filmbank for norsk reiseliv. Foto- og filmbanken inneholder bilder og filmer for markedsføring av Norge som reisemål.

Tillatelse til å bruke innholdet på visitnorway

For å få tillatelse til å bruke innhold som tilhører visitnorway kan du kontakte oss og beskrive innholdet du vil bruke, samt hvordan innholdet er tiltenkt brukt. Du må også oppgi nettadressen til det materialet du er interessert i. Bilder og videoer må lastes ned fra Foto- og film banken, så det er absolutt ingen grunn til å ta kontakt med oss på denne saken.

Utgivererklæring

Utgiveren har gjort alt i sin makt for å spore opp eventuelle rettighetshavere, men hvis noen har blitt oversett, vil utgiveren gjerne gjøre de nødvendige akkrediteringer ved første anledning.