Skip to main content

Om visitnorway.no

Nærings- og fiskeridepartementet har gitt Innovasjon Norge ansvaret for utviklingen og vedlikeholdet av den offisielle reiseguiden til Norge.

Visjonen bak Visitnorway er at nettstedet skal gjøre det enkelt og attraktivt å velge Norge som reisemål, og fremme en mer bærekraftig form for reising.

Nettstedet inneholder tusenvis av oppføringer fra reiselivsbedrifter i hele Norge, som for eksempel kan komme fra lokale turistkontorer eller destinasjonsselskaper. Vi gjør oppmerksom på at nettstedet inneholder lenker til kommersielle samarbeidspartnere.

Selv om Innovasjon Norge tilstreber at all informasjon på nettstedet skal være nøyaktig, kan vi ikke holdes ansvarlig for eventuelle krav som følge av informasjonen på dette nettstedet. Priser og tilgjengelighet kan endres uten varsel.

Du bør alltid sjekke nøyaktigheten av informasjonen som følger med den aktuelle leverandøren. Innovasjon Norge er ikke under noen omstendigheter ansvarlig for innholdet på eksterne nettsider som lenker til sin hjemmeside.

Kontakt oss

Kontakt oss gjerne og fortell hva du savner ved nettstedet, eller dersom du opplever problemer med det.

Annonsering/synlighet på Visitnorway

Vi selger ikke annonseplass på Visitnorway.

Du må kontakte ditt lokale destinasjonsselskap for å få din bedrift oppført på Visitnorway. Les mer om hvordan du kan bli synlig på Visitnorway.

Du kan også kontakte et av våre utenlandskontorer rundt om i verden.

Generelle vilkår og betingelser for bruk av visitnorway.no

Se våre juridiske betingelser.

Opphavsrett

Alt innhold på Visitnorway er beskyttet av norsk åndsverkslov, og kan ikke kopieres eller brukes på nytt uten skriftlig tillatelse fra Innovasjon Norge.

Bilder og video

Du kan laste ned videoer eller bilder som kan brukes til å markedsføre Norge som reisemål i vår Film- og fotobank for norsk reiseliv.

Vær oppmerksom på at ikke alle bildene og videoene som er benyttet på Visitnorway, er tilgjengelige i fotobanken. Dersom du finner et bilde du gjerne vil bruke på nettsiden, som ikke ligger i foto- og filmbanken, må du ta kontakt med fotograf eller destinasjonsselskap som er oppgitt i fotokreditering, for å avtale nærmere bruk og få bildet oversendt.

Tillatelse til å bruke innholdet på Visitnorway

For å få tillatelse til å bruke innhold som tilhører Visitnorway kan du kontakte oss og beskrive innholdet du vil bruke, samt hvordan innholdet er tiltenkt brukt.

Du må også oppgi nettadressen til det materialet du er interessert i.

Bilder og videoer må lastes ned fra Foto- og filmbanken.

Utgivererklæring

Utgiveren har gjort alt i sin makt for å spore opp eventuelle rettighetshavere, men hvis noen har blitt oversett, vil utgiveren gjerne gjøre de nødvendige akkrediteringer ved første anledning.