Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Kids eating cake and Lindesnes Lightouse in the background
Lindesnes fyr.
Photo: Austrud@VisitSørlandet
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Velkommen til Lindesnes - et bærekraftig reisemål

Lindesnes strekker seg fra Lindesnes og Mandal ved kysten, og inkluderer  fjellkommunen Åseral. Reisemålet er mangfoldig, og byr på mange flott aktiviteter for store og små, både sommer og vinter.

Opplev Lindesnes gjennom å gjøre. Vi har mange flott turstier, attraksjoner og aktiviteter for store og små. Besøk Sjølingstad Uldvarefabrik, bli med på rafting i Mandalselva, spis middag under vann eller ta en båttur på sjøen. 

Midt i sentrum av Mandal ligger Furulunden, skogen i byen. Her kan du vandre rundt på stier i flere timer, og er du heldig kan du treffe på rådyr. Reiser du litt ut fra Mandal sentrum finner man mange flott turer som kan by på flott utsikt og kanskje noen overraskelser...

I Lindesnes finner man flere hundre vann med mye fisk og en skjærgård som ligger å venter på ivrige fiskere. Her på sydspissen av Norge kan vi også tilby en av landets beste fiskeguider, AnglerPilot, hvis du vil ha noen tips på hvor og hvordan du fanger den beste fisken, både i elva, på sjøen og i vann. 
Velger du å bli her en stund har vi mange overnattingsteder som kan anbefales. 

Mot et bærekraftig reiseliv

Merket for Bærekraftig reisemål er et kvalitetsmerke for reisemål som har startet systematisk jobbing for å redusere reiselivets negative påvirkning på omgivelsene. I tillegg til at dette gir gjestene gode opplevelser, ønsker destinasjonen samtidig å ta vare på stedets natur, kultur og miljø, styrke sosiale verdier og være økonomisk levedyktige. Dette krever et nært samarbeid mellom kommunen og reiselivsnæringen der formålet er at reisemålet skal være et godt sted å bo – og et godt sted å besøke.

Finn ut mer om bærekraftig reiseliv i Norge

Bærekraftig reisemål logo