Skip to main content
Unknown Component
civid: 585ab4be0ee567748fbeab4d
name: plugins_common_social_share (widget)
Lyngdal

Sørlandsbadet badeland i Lyngdal

Bestill

Sørlandsbadet i Lyngdal tilbyr 30 grader i vannet hele året. Her er det bølgebasseng, sklier, barnebasseng, boblebad og utendørs badeøy.

Sørlandsbadet i Lyngdal er et badeland som tilbyr lek og moro for både barn og voksne i alle aldre. Her finner du barnebasseng for de aller minste, bølgebasseng med strømkanal for de litt større, to morsomme vannsklier, den ene med tidtaking, stupetårn og hinderløypa «Sørlandsbanen». I tillegg til dette kan de voksne benytte seg av to boblebad og en velvære-avdeling hvor det i all hovedsak er 18 års aldersgrense. (Barn mellom 0-3 år har også tilgang dit.) I tillegg til bassenget i velværeavdelingen finnes det 2 badstuer og 1 kaldkulp.  

Sørlandsbadet har også en utendørs badeøy, formet som maskoten - selen "Salto". På badeøya er det et aktivitetsområde for de aller minste og solsenger som de voksne kan benytte seg av når det er deilig sommervær ute. Ut til øya går det 4 vannsklier. Badeøya har åpent i sommerhalvåret. 

Hvis du blir sulten av vannleken har Sørlandsbadet et flott serveringstilbud med flere alternativer. Eksempler fra menyen: amerikansk og italiensk pizza, kanskje Sørlandets beste pommes frites - Kom og prøv! Vi har også vår egen spesielle salat, smoothies, og milkshakes i alle varianter.    

I tillegg til badelandet har vi et bra helsestudio, og egen fysioterapiavdeling. 

Bestill billetter til Sørlandsbadet online her: https://sorlandsbadet.no/billetter/enkeltbillett/  

Sørlandsbadet ligger i nærheten av flere overnattingssteder som Rosfjord Strandhotell og camping, Camp Lyngdal, Lyngdal Bibelcamp (KVS) og Kvåstunet. 

Hvis du vil utforske nærområdet, kan du besøke Kvåsfossen laksetrapp, Rosfjord Adventure minigolfanlegg, Kvinesdal omegn golfklubb, Lista adrenalinpark, Lindesnes fyr, Lista fyr eller Sherpatrappen i Lyngdal. 

Varmt velkommen til Sørlandsbadet! 


Kilde: Lister Reiseliv

0

Sørlandsbadet badeland i Lyngdal

Bestill

Sider du nylig har besøkt