Dynamic Variation:
Norway Now
Choose Language
This social element is not currently supported on the China site. This warning will not show on the front end.
Search
Southern Norway Lister Lyngdal

Sørlandsbadet - badeland i Lyngdal

  • Rosfjord, Lyngdal
  • +47 38701300
  •  /  km From You
Overview
Details

Sørlandsbadet tilbyr 30 grader i vannet hele året. Her er det bølgebasseng, sklier, barnebasseng, boblebad og utendørs badeøy.

Ramsalt moro for barn og voksne i alle aldre får du i badeland i Sørlandsbadet i Lyngdal. Her finner du barnebasseng for de aller minste, bølgebasseng og motstrømskanal for de litt større og to heftige vannsklier, den ene med tidtaking. For de voksne har badelandet to boblebad; et innendørs og et utendørs på en stor solterrasse som vender ut mot fjorden.

I tillegg har Sørlandsbadet en utendørs badeøy, formet som maskoten - selen "Salto". På badeøya er det et aktivitetsområde for de aller minste og solsenger som de voksne kan benytte seg av når det er deilig sommervær ute. I tillegg leder flere vannskiler ut til øya. Badeøya har åpent i sommerhalvåret. 

Blir man sulten av vannleken har Sørlandsbadet et flott serveringstilbud med sunne alternativer. Her har de bevisst kuttet ut frityrgryta, og satser på mat som gir energi og velvære. Salater, smoothies og ferskpresset juice er en like naturlig del av menyen som pølser og pizza. 

I tillegg til badeland har også Sørlandsbadet idrettsbasseng, stupeanlegg, boblebad, varmtvannbasseng, kuldekulp, helsestudio, tørr- og dampbadstu, spa-avdeling, fysioterapeut og fotterapi.


  • Last Updated:
  • Source: Lister Reiseliv

Generelt

Aldersgrense
  • 18 år

Utendørsaktiviteter

Aktiviteter
  • Spa og helse

Opening hours

1. jan 2017 - 31. des 2017: man tirs ons tors fre lør søn 10:00 - 18:00
1. jan 2017 - 31. des 2017: man tirs ons tors fre lør søn 12:00 - 21:00
See All
Click to activate
Lyngdal, Norway
The latitude and longitude
58° 7' 20" N / 7° 3' 18" E
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad