Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway

Southern Norway Agder LYNGDAL

Sørlandsbadet badeland i Lyngdal

  • Rosfjord, Lyngdal
  • +47 38701300
  •  /  km From You
Overview
Details

Sørlandsbadet i Lyngdal tilbyr 30 grader i vannet hele året. Her er det bølgebasseng, sklier, barnebasseng, boblebad og utendørs badeøy.

Ramsalt moro for barn og voksne i alle aldre får du i badelandet Sørlandsbadet i Lyngdal. Her finner du barnebasseng for de aller minste, bølgebasseng og motstrømskanal for de litt større og to heftige vannsklier, den ene med tidtaking. For de voksne har badelandet to boblebad; et innendørs og et utendørs på en stor solterrasse som vender ut mot fjorden.

Sørlandsbadet har også en utendørs badeøy, formet som maskoten - selen "Salto". På badeøya er det et aktivitetsområde for de aller minste og solsenger som de voksne kan benytte seg av når det er deilig sommervær ute. I tillegg leder flere vannskiler ut til øya. Badeøya har åpent i sommerhalvåret.

Bestill billetter til Sørlandsbadet online her.

Blir man sulten av vannleken har Sørlandsbadet et flott serveringstilbud med sunne alternativer. Her har de bevisst kuttet ut frityrgryta, og satser på mat som gir energi og velvære. Salater, smoothies og ferskpresset juice er en like naturlig del av menyen som pølser og pizza. 

I tillegg til badeland har også Sørlandsbadet idrettsbasseng, stupeanlegg, boblebad og helsestudio. Den ene avdelingen er en velværeavdeling med varmtvannsbasseng, badstuer og kaldkulp som er adskilt fra badeland. Her er aldersgrensen 18 år.

Sørlandsbadet har samarbeid med følgende overnattingssteder der badebillett er inkludert:
Rosfjord Strandhotell
Kvåstunet
Bjørnevåg Ferie


  • Last Updated:
  • Source: Lister Reiseliv

Overnatting

Hotellfasiliteter
  • Barnebasseng
  • Svømmebasseng

Aktiviteter

Aktiviteter
  • Svømmebasseng
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with TripAdvisor
Your Recently Viewed Pages