Dynamic Variation:
Choose Language
Search
Øyhopping med sykkel på Namdalskysten Øyhopping med sykkel på Namdalskysten Øyhopping med sykkel på Namdalskysten
Øyhopping med sykkel på Namdalskysten Øyhopping med sykkel på Namdalskysten
Credits
Øyhopping med sykkel på Namdalskysten.
Photo: Olav Breen
Campaign
Partner

Øyhopping med sykkel på Namdalskysten

Namdalskysten går fra Flatanger i sør til Leka i nord, og turforslaget tar deg blant annet med til de spennende øyene Jøa og Leka. Det at en effektivt kan kombinere hurtigbåt og sykkel gjør dette til en variert og spennende tur. Turen kan også forlenges nordover som starten på en sykkeltur langs hele Kystriksveien. Selv om turen er beskrevet som en 6-dagers tur, kan den gjøres i mange varianter, f.eks som en 3, eller 4-dagers tur.

Nyhet: Bagasjetransport hele Kystriksveien

Kystriksveien Reiseliv tilbyr nå bagasjetransport for syklister langs hele Kystriksveien !  Det eneste dere trenger å tenke på er å sette dere på sykkelen, så frakter vi bagasjen fra sted til sted. Enklere blir det ikke. 

Tilbudet gjelder fra Stjørdal (Trondheim Lufthavn Værnes) langs Kystriksveien til Bodø, inkludert øyene. Bagasjetransport må forhåndsbestilles i god tid. 

Les mer om bagasjetransport her.

Gratis sykkelkart

Sykkelbrosjyren Sykling fra Steinkjer til Leka inneholder gode kart og rutebeskrivelser for hele Namdalskysten. Brosjyren er gratis.

Hjelp til planlegging og bestilling

Om dere ønsker dere hjelp til å planlegge turen, booke overnatting, sjekke transportmuligheter, og tips til aktiviteter underveis, ta kontakt på telefonnummer 74 40 17 17.

Sykkelutleie

Sykkel kan leies i Namsos eller i Steinkjer. I Namsos kan syklene hentes og leveres direkte til flyplassen. Sykkelleien inkluderer hjelm, pumpe og verktøysett, men sykkelvesker og annet utstyr kan også bestilles. Bestilling på telefonnummer 74 40 17 17.

Transport - reisen til

Det går daglige flyvninger til Namsos fra Oslo og Trondheim. For rutetider se Avinor sine nettsider.

Det er daglig bussforbindelse mellom Trondheim og Namsos, som også korresponderer med hurtigbåt videre. Mer informasjon og ruteinformasjon finner dere på Backpacker Kystriksveien 

Last ned turforslag her.

Detaljert turforslag med kart og dag-for-dag beskrivelser.
Sykkelutleie Kystriksveien
Credits
Sykkelutleie Kystriksveien.
Photo: Olav Breen

Book sykkelutleie langs Kystriksveien.

Ser oversikt over sykkelutleie og book online her.
Credits
Sykkelutleie Kystriksveien.
Photo: Olav Breen