Skip to main content

Restauranter

Gjør klar smakssansene til en norsk matfest! Over hele landet er det duket for kulinariske opplevelser du sent vil glemme.

De siste årene har en liten matrevolusjon funnet sted her til lands. Enten du ønsker deg herlig tradisjonskost eller er sulten på en smak av verden, basert på det ypperste av norske råvarer, er det alltid et spennende spisested nær deg! Og stadig flere restauranter har posisjonert seg i toppklassen, med stjerner i både Michelinguiden.

Nå kan du oppleve mat og drikke av verdensklasse ikke bare når du besøker storbyer, men også ofte utenfor allfarvei. Og over hele landet kan du være sikker på at du finner kulinariske opplevelser som passer budsjettet ditt.

Oslo, Stavanger og Bergen byr alle på et bredt utvalg av matopplevelser, og Trondheim og Trøndelag regnes nå faktisk som en av de heteste reisemålene for foodies fra hele Europa, siden de ble valgt ut som Europeisk Matregion 2022.

Både stolte, norske kokker og utenlandske kokker som kommer hit for å lære, sørger for et bredt utvalg av fristende og varierte menyer til deg som mener mat er en av de viktigste ingrediensene for en vellykket ferie.

Sjekk ut både trendy og historiske spisesteder, og smak deg gjennom alt fra enkle og gode matkonsepter til himmelske Michelin-restauranter.

Sulten på mer?

Søk blant et utall restauranter og spisesteder, på mindre steder og i byer. Eller last ned Visit Norway-appen for iPhone eller Android for å finne spisesteder i nærheten.

Se våre beste tilbud

Ferdigpakket norgesferie? Sjekk disse gode reisetilbudene fra våre partnere.

Sider du nylig har besøkt