There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.
Scandic Hotels - i alle landets store byer
Nordic Choice Hotels - en annerledes hotellkjede
Thon Hotels - fantastisk frokost
Hostelling International Norge - sov komfortabelt og rimlig
Radisson Blu Hotels - finn dine favorittreisemål
Widerøe - Skandinavias største regionale flyselskap
AutoEurope - stort utvalg og uslåelige priser
Vy express - gjør det enkelt å reise grønt med buss
DFDS - ta den behagelige sjøveien fra København til Oslo
Rent-A-Wreck - det smarte leiebilvalget
Arctic Campers - lei din bobil eller camper
NOR-WAY Bussekspress - grønne bussreiser i hele Sør-Norge
Vy - å reise miljøvennlig skal være enkelt
Hurtigruten - "Verdens vakreste sjøreise"
Authentic Scandinavia - spennende norgesreiser
Up Norway - skreddersydde reiser
Norrøna Hvitserk - ekspedisjoner og eventyrreiser
Fjord Tours - opplev Norge i et nøtteskall® med kun én billett
Discover Norway - opplevelser i Norge. Ferdigpakka ski-, sykkel- og fotturer
Norwegian Holidays - pakkereiser til lave Norwegian-priser. Fly, hotell og leiebil
DanCenter - din feriehusekspert i Norge
Norgesbooking - finn en koselig hytte til norgesferien
{{title}} {{:price}} - {{!preprice}} Price: {{?}} {{preprice}} {{/}} {{price}} {{:postprice}}{{postprice}}{{/}} {{?:pricing}} - {{pricing}} {{/pricing}}
De siste årene har en liten matrevolusjon funnet sted her til lands. Tradisjonell norsk mat har blitt topp moderne igjen, og vår stadig økende lyst til å bruke tid og penger på å spise ute har skapt en bølge av nye restauranter og spennende matkonsepter.
Nå kan du oppleve mat og drikke av ypperste klasse enten du besøker storbyer eller en liten bygd utenfor allfarvei. Og over hele landet kan du være sikker på at du finner kulinariske opplevelser som passer budsjettet ditt.
I flere år har trenden vært at mange norske kokker har dratt utenlands for å jobbe på noen av verdens beste restauranter, før de senere flytter hjem og realiserer drømmen om sin egen restaurant.
Samtidig har byer som Oslo og Bergen blitt knutepunkt for utenlandske kokker – og andre profesjonelle – som ønsker å lære mer om moderne, norske mattradisjoner.
Dette har resultert i et bredt utvalg av fristende og varierte menyer til deg som mener mat er en av de viktigste ingrediensene på ferie.
Sjekk ut både nye og historiske spisesteder, og smak deg gjennom alt fra enklere matkonsepter til Michelin-restauranter.
Hele 11 norske restauranter har fått plass på den eksklusive listen over verdens beste restauranter. RE-NAA i Stavanger har to stjerner, mens de andre har én hver.
I 2016 ble Restaurant RE-NAA tildelt en stjerne i den nordiske Michelinguiden som den første restaurant…
Go to: RE-NAAI 2016 ble Restaurant RE-NAA tildelt en stjerne i den nordiske Michelinguiden som den første restaurant…
Sabi Omakase var den første sushi-restauranten til å få Michelin-status i Norge! Sushimaster Roger Asakil Joya…
Go to: Sabi OmakaseSabi Omakase var den første sushi-restauranten til å få Michelin-status i Norge! Sushimaster Roger Asakil Joya…
Statholdergaarden er Bernt Stiansens gourmetrestaurant. Stiansen ble i 1993 Norges første verdensmester i…
Go to: StatholdergaardenStatholdergaarden er Bernt Stiansens gourmetrestaurant. Stiansen ble i 1993 Norges første verdensmester i…
Bli med Under for å spise et gourmet-måltid helt utenom det vanlige. Under er den første restauranten på…
Go to: UnderBli med Under for å spise et gourmet-måltid helt utenom det vanlige. Under er den første restauranten på…
Moderne nordisk restaurant på Vulkan med et gourmetkjøkken som fokuserer på norske og…
Go to: Restaurant KontrastModerne nordisk restaurant på Vulkan med et gourmetkjøkken som fokuserer på norske og…
Sushirestaurant som tilbyr en unik matopplevelse med japansk Edomae Sushi, som ble oppfunnet for nesten to…
Go to: Omakase OsloSushirestaurant som tilbyr en unik matopplevelse med japansk Edomae Sushi, som ble oppfunnet for nesten to…
BARE Restaurant er Bergens eneste restaurant med Michelin-stjerne, et resultat av vår filosofi og kjærlighet…
Go to: BARE RestaurantBARE Restaurant er Bergens eneste restaurant med Michelin-stjerne, et resultat av vår filosofi og kjærlighet…
RE-NAA sikret seg to stjerner i den prestisjetunge guiden for 2020, mens Speilsalen i Trondheim, Under i Lindesnes, Bare i Bergen og Omakase Oslo er nye i klubben med en Michelin-stjerne hver.
På få år har Norge blitt en internasjonal matnasjon med lokale, økologiske råvarer og Michelin-stjerner som stikkord. I dag feirer vi det som er typisk norsk på en moderne og utradisjonell måte.
Fra sider og eplemost til klippfisk, spekemat og verdens beste ost. Prøv en lokal spesialitet laget av førsteklasses norske råvarer – og la de kortreiste smakene glede og overraske deg.
Fra rype til elg og hjort – norsk viltkjøtt er i verdensklasse, sier mesterkokk Arne Brimi. Finn ut hvorfor!
Er dette Norges rareste matrett? Hver eneste høst bretter familien Løne på Voss opp ermene for å ta fatt på årets produksjon av smalahove. Du kan ikke ligge på latsiden når 70 000 sauehoder skal bli ferdige før jul.
I Norge feirer de ulike landsdelene jul med sine helt egne tradisjoner. Her er noen av de mest smaksrike og særegne norske høytidsritualene.
Fra kanelknuter til hveteboller og skolebrød – de er alle uimotståelige! Få inspirasjon til bollebakingen og test oppskriften vår, eller unn deg noe godt på et bakeri nær deg.
Tilbake til toppen