VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Sykling i Kåsen
Med sykkel i Kåsen.
Photo: Martin I. Dalen
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Høsten er utetid! Men hva skal du finne på i høstferien? Visit Oppdal gir deg sine favoritter - og håper du er klar for en opplevelsesrik ferie!

1. Den fineste tida for stisykling

Oppdal er en av Norges beste destinasjoner for stisykling. I fantastiske fjellområder finner du enkelt et stinett i verdensklasse. Ta med deg sykkelen til fjells i høstferien! Les mer her. 

2. The Hill 

Siste mulighet for å ta gondolen til topps på Skjørstadhovden 1125 moh. Spis gjerne lunsj inne på restauranten The Hill (garantert den mest spektakulære utsikten ved et lunsjbord du har opplevd på lenge). Planlegg gjerne å gå ned igjen mot Oppdal sentrum, eller gå opp - ta gondolen ned igjen. Les mer her

Gondolen i Oppdal

3. Løping i oppdalsfjella

Oppdal byr på helt unike muligheter for deg som liker å løpe i fjellet. Planlegg turen med lett oppakning, finn en passende tur og nyt frihetsfølelsen. Alene eller sammen med andre. Trenger du tips til fine høstturer? Vi anbefaler Stensesbruna, Våttåhaugen, Risberget og Rauhovden som alle finnes på turportalen Outtt Oppdal. 

Løping i Oppdal

4. Folkefesten Fjell- og Fårikålfestivalen

Selvfølgelig har Norges største sauekommune sin egen festival som hedrer tradisjonsretten Fårikål. Men Fjell- og Fårikålfestivalen, tilbyr mer enn servering av 1000 porsjoner fårikål. Her er Midt-Norges største hyttemesse, det er Aftersau og Barnas Bondegård. Ta turen til Oppdals største folkefest! Finn mer info her

5. Test ut Vognill pumptrack

Sykkelbanen sto klar sommeren 2018, og er blitt en klar favoritt til alle som liker å leke på sykkelen. Her samles både store og små tråkkere på banen som garantert vil gi deg ei morsom og svett opplevelse. Pumptracken finner du ved Midtbygda skole, sju kilometer vest for Oppdal sentrum. 

Pumptrack Oppdal

6. Slapp av på spa

Spander på deg et behagelig og langt friminutt i ferien. Book deg en time hos Spa- og velværeavdelingen ved Quality Hotel Skifer, hvor du kan velge i en rikholdig velværemeny. Mer informasjon finner du her

7. Dra til Kjerringkjelen

Dra på tur til det spennende turmålet Kjerringkjelen. I Vekveselva ligger en stor jettegryte som er et flott turmål for de aller minste. For større barn eller voksne kan den danne utgangspunktet for turer til lengre turmål i området. For ytterligere turbeskrivelse, les mer på Oppdal sin turportal

8. Badeland når det er innevær

Vi kan ikke garantere fint vær hele høstferien, derfor er det greit å ha noen innendørsaktiviteter på fylle dagene med. Badelandet i Oppdal kulturhus tilbyr både vannsklie, klatrevegg, boblebad og barnebasseng. Her vil hele familien enkelt kunne kose seg på en regnværsdag! 

9. Magesug i ziplineparken

Planlegg en tur til Opplev Oppdals sin ziplinepark. Du kan velge mellom en komplett pakke som består av åtte ulike wiretaubaner som lett kan gi deg sug i magen. Eller du kan begrense det og kun velge Vengavollspranget som består av to wiretaubaner over Vengavollhølen. Les mer her

 

Zipline i Oppdal

10. SkiferTerassen

Sørg for at du får spist godt etter alt utelivet i høstferien. Oppdal har flere gode spisesteder i sentrum. Besøk gjerne den nye rustikke og hyggelige restauranten SkiferTerassen, hvor du er ute når du er inne. 

Velkommen til Oppdal i høstferien!

Høsten er fullspekket av aktiviteter utendørs, hvor det er gode muligheter for turer både på sykkel og til fots. Sjekk ut Høsten i Oppdal for tips til flere aktiviteter og ting å gjøre i Oppdal. 

Følg oss på Facebook og Instagram for jevnlige oppdateringer!

Your Recently Viewed Pages