Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
People standing at the Rampestreken viewpoint overlooking the city of Åndalsnes
Rampestreken, Åndalsnes.
Photo: Matti Bernitz / www.fjordnorway.com
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade
Ad

For å gjøre det enklere for deg å finne frem blant et hav av reisemål, reportasjer og tilbud har vi samlet alle våre topplister på ett sted. Her kan du finne tips fra eksperter til ting å se og gjøre på neste norgesferie.

Reisemål

Vårt langstrakte land er spekket med opplevelser, og det kan være vanskelig å vite hvor man skal begynne når norgesferien skal planlegges. Vi vet du gjerne vil se alt, men det kan være en fordel om du har planlagt hvor du vil, før du drar. Disse topplistene inneholder både populære destinasjoner og plasser utenom allfarvei.

I tillegg bidrar de med tips til hva du ikke bør gå glipp av på reisen. Ta deg god tid å utforsk naturen, severdighetene og maten langs veien, og husk – det fine med å reise er når du glemmer målet og reisen blir destinasjonen selv.

Utendørsaktiviteter

Den beste opplevelsen av Norge får du utendørs, om det måtte være på fjellet, i skogen eller ved kysten.

Bli inspirert til å utforske landet vårt på to hjul. Her finner du tips til sykkelruter på stier, i fjellet og gjennom rå natur.

Familie og moro

Norge er et ferieland med mange gode familietilbud. Fornøyelsesparker, innbydende strender og spennende gårdsaktiviteter er bare noen alternativer.

Få tips til spennende opplevelser og aktiviteter som fenger både liten og stor, og lad opp til en ferie fylt med moro.

Mat og drikke

Fra å misunne andre nasjoner, til å feire mat fra Norge tilbredt på nye og spennende måter. Tradisjonell norsk mat er blitt topp moderne igjen.

De siste årene har flere norske restauranter blitt tildelt stjerner i Michelin-guiden og stadig dukker det opp nye matfestivaler. Se hva ekspertene anbefaler.

Kultur og attraksjoner

Kontrasten mellom naturen og det moderne livet er en utømmelig kilde til inspirasjon for norske kunstnere, arkitekter og designere.

En ny bølge av ultramoderne design og arkitektur har feid over landet, og her finner du en liten smakebit på hva du har i vente.

Tilbake til toppen

Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad
Ad