Skip to main content
Unknown Component
civid: 58d23c3b462950a6d41a0c65
name: plugins_common_social_share (widget)
KRISTIANSUND N

Nordic Light Fotohus

Nordic Light Fotohus er et kulturhus midt i sentrum av Kristiansund. Fotohuset skal hele året fylles av spennende fotokunst og andre kulturarrangementer.

Nordic Light Foto hus og Café & Bar

Nordic Light Café & Bar er åpen etter arrangementer og noen faste dager om sommeren.

Et utvalg av fotobøker til salgs både på norsk og engelsk.

Utstillingen "KBK- 20 år med lidenskap"

Årets sommerutstilling heter i år "KBK- 20 år med lidenskap" og viser bilder fra arkivene til Kristiansund Ballklubb, lokalavisa Tidens Krav og publikum. Her feirer vi alle sider av KBK`s historie med både herrelaget, damelaget, gatelaget og akademisatsningen. I tillegg vil en del av utstillingen være forbeholdt livet rundt klubben, med supportere og frivillige i front.

Utstillingen "TImeless"

I tillegg vil det være mulig å se utstillingen «Timeless», med bilder av Lene Marie Fossen i vår andre etasje. Dette er en mørkere utstilling som utforsker spiseforstyrrelser og består av selvportrett av Lene Marie Fossen, som døde av spiseforstyrrelser i 2019. Som en del av utstillingen viser vi også dokumentaren om Fossen, som kom i 2020.

Begge utstillinger vil være åpne for alle og gratis.

Nordic Light Festival of Photography

Nordic Light Fotohus sitt hovedarrangement er den årlige Nordic Light Festival of Photography som Norges største og viktigste møtested for fotografi. Her samles hele Norges fotobransje og internasjonale aktører for å mingle, dele erfaringer og stifte nye bekjentskaper. I 2023er du velkommen til en langhelg 26. – 29. oktober fullspekket av foredrag med Nordens og verdens fremste fotografer, aktuelt fotofaglig program, debatter, morgenfilmer, café-talks, boksigneringer, portfolio reviews, galleri-guide, og ikke minst et herlig festivalområde med fotoutstillinger, café, bar og Djs.

Nordic Light Fotohus ønsker å plante dype røtter i Kristiansund og forankre byen som stedet der skapende kunstnere møter et åpent publikum. Huset skal bygges rundt likestilling, respekt, ytringsfrihet og miljøvern. For som eneste profesjonelle visningssted på Vestlandet med fotografi som spesialfelt, representerer Nordic Light en egen stemme på den visuelle kunstscenen i regionen og nasjonalt.
Kilde: VisitNordvest

0

Nordic Light Fotohus

Sider du nylig har besøkt