Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Vestfold
Vestfold.
Photo: Terje Aamodt
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Høyt & Lavt Klatreparker

Klar for en dag fylt med rå opplevelser? I Høyt & Lavts klatreparker får du oppleve en spennende, utfordrende og fartsfylt verden i tretoppene.

Gjør deg klar til å klatre, balansere eller suse av gårde som «jungelens konge» på en av mange zip-liner. Her kan du oppleve spennende løyper i trærne med varierende lengde og vanskelighetsgrad. Underveis i løypene møter du ulike og morsomme hindre du må forsere for å komme deg videre til neste tre. Løypene går i ulike høyder i naturlig skogsterreng, og vil garantert gi hele familien kribling i magen.

Sommeren 2016 har det kommet to nye parker: Høyt & Lavt Bergen og Høyt & Lavt Kristiansand.

Høyt & Lavt
Høyt & Lavt Vestfold.
Photo: Terje Aamodt
Høyt og Lavt Sørum Aktivitetspark
Høyt & Lavt Sørum.
Photo: Høyt og Lavt Sørum Aktivitetspark
Høyt & Lavt Vestfold
Høyt & Lavt Vestfold.
Photo: Sølver Sjulstad
Høyt & Lavt
Høyt & Lavt.
Photo: Høyt & Lavt

En opplevelse for hele familien


 

Finn din nærmeste klatrepark

I hjertet av Vestfold

I Lardal finner du Skandinavias største klatrepark, med 15 spennende løyper, 215 elementer og 27 luftige zip-liner. Her kan du leke deg i vakre omgivelser ved Numedalslågen. Den mest populære løypen er Ormen Lange, der du kan sveve 45 meter over elven og fyke av sted på en 390 meter lang zip-line. Aktivitetsparken i Vestfold ble åpnet i 2009 og var den første Høyt & Lavt-parken.

Tør du hoppe 30 meter rett ned? For de ekstra vågale kan et luftig svev i Himmelfallet bli årets heftigste opplevelse. Utfordringen er ikke å klatre de 105 trinnene opp til plattformen på 30 meter, men å hoppe ut i et høyt svalestup.

Les mer om Høyt & Lavt Vestfold.

Fly høyt over Oslos beste lekeplass!

Har du lyst til å kunne svinge deg blant trærne, utfordre deg selv i høyden og oppleve Oslo på sitt beste? Da må du prøve klatreparken som ligger i naturskjønne omgivelser på Tryvann i Oslo. I Oslo Sommerpark finner du 9 løyper med over 140 elementer og 27 zip-liner.

Les mer om Oslo Sommerpark.

Utfordringer og mestring i Sørum

En kort kjøretur ut av Oslo finner du Sørum Aktivitetspark i landlige omgivelser. Parken er Høyt & Lavts nest største park, og har i tillegg til råe utfordringer også fokus på gode matopplevelser. I 2016 har det blitt bygget ut fem nye løyper med enda flere kule aktiviteter.

Les mer om Sørum Aktivitetspark.

Høy puls og skjelvne ben i Bergen

Med utsikt over seks av Bergens syv fjell er Bergen Høyt & Lavt Vestlandets største klatrepark. Klatreparken byr på gøyale løyper og det flotte spisestedet Stallen. De to største attraksjonene er det 12 meter høye Madam Felle spranget og de to parallelle 300 meter lange zip-linene.

Les mer om Høyt & Lavt Bergen.

Sørlandets største klatrepark

Høyt & Lavt Kristiansand er Sørlandets største og flotteste klatrepark og ligger i naturskjønne omgivelser over og rundt Grotjønn, men med kort vei til Kristiansund. Her kan hele familien, vennegjengen, jobben og klassen svinge seg i trærne. Parken har også kafé og turområde.

Les mer om Høyt & Lavt Kristiansand.

Se Nedstrandsfjorden fra luften

I Nedstrand mellom Bergen og Stavanger slynger klatreløypene seg rundt trærne i Tveitskogen. Parken passer for både de aller yngste og de som ønsker seg en real utfordring, og attraksjonen Fjordcruise er en 304 meter lang zip-line med fjordutsikt.

Les mer om Høyt & Lavt Nedstrand.

Fritt fall i Hallingdal

I Ål i Hallingdal finner du Høyt & Lavt Hallingdal ved idylliske Hallingdalelven. Her kan hele familien boltre seg i trærne, og er du modig nok, kan du kaste deg utfor det 12 meter høye Ørnestupet eller fly som en fugl over elva i to zip-liner.

Les mer om Høyt & Lavt Hallingdal.

En akrobatisk oase i Telemark

Ved porten til Sommarland i Bø og i tilknytning til Bø camping ligger klatreparken Høyt & Lavt Bø i Telemark. I kanskje en av Norges flotteste furuskoger strekker løypene seg mellom trærne, og her finner du også et meget spenstig Tarzanhopp.

Les mer om Høyt & Lavt Bø i Telemark.

Fly gjennom lufta ved Preikestolen

Rett over Preikestolen fjellstue finner du en av Norges lengste og luftigste zip-liner. Nyt utsikten over fjord og hei mens du suser 350 meter gjennom lufta over stup og tretopper.

Les mer om Høyt & Lavt Preikestolen.

Your Recently Viewed Pages

Tilbake til toppen