Skip to main content

Ingredienser:

1,5 kg krabbeklør, knust

Saus

1 dl sukker

1 dl hvitvinseddik

1 dl nøytral olje

¾ dl ketjap manis

¾ dl soyasaus

1/2 dl østerssaus

1 fedd hvitløk

2 chili i biter

80 g ingefær i biter

Peppersmør

4 ss pepper, grovknust

4 ss godt smør

Kilde: Ansnes Brygger

Slik gjør du:

Peppersaus:

1. Ha alle ingrediensene til peppersausen i en kasserolle og kok opp under omrøring.

2. Blandingen kokes ned med 30 %. Deretter kjøres den i en blender til en tykk saus.

Peppersmør:

1. Rist pepper i en tørr panne på medium varme til pepperoljen kommer ut. Grovknus pepperen i en morter. Smelt smør og tilsett den knuste pepperen og la det småkoke på lav varme i 5 min.

2. Bland den tykke peppersausen med peppersmøret, kok opp og slå det deretter over de knuste krabbeklørne.

3. Bruk wok eller varm retten i ovnen slik at krabbeklørne blir varme. Strø hakket koriander over pepperkrabben før servering.

Server og nyt!

Mat fra havet

Lag bacalao, kongekrabbe og andre delikatesser fra sjøen.

Se våre beste tilbud

Ferdigpakket norgesferie? Sjekk disse gode reisetilbudene fra våre partnere.

Sider du nylig har besøkt