Dynamic Variation:
Choose Language
Search
Deltakerne i Anno Trondheim Deltakere i Anno Trondheim
Credits
Anno Trondheim.
Photo: Strix - Anno
Campaign
Partner

Velkommen til Annobyen Trondheim

Året er 1537 og Nidaros, som Trondheim het den gangen, er sentrum for kampen mellom kirkemakt og kongemakt. Dette er det historiske bakteppet for tredje sesong av Anno, NRKs populære realityserie, som er spilt inn i Erkebispegården i Trondheim.

I ti uker har de levd og bodd som sine forfedre, lært seg nye håndverk og jobbet seg opp i samfunnet, fra fattig til rik, fra lærling til svenn og mester. For den som best mestrer livet i 1537, vinner Anno og blir borger av byen Nidaros.

Deltakerne i Anno har gjennom innspilling av TV-serien fått vært med på denne overgangen fra kirkemakt til kongemakt. Opptakene har i hovedsak foregått i Erkebispegården, men deltakerne har også fått besøkt mange andre attraksjoner i Trondheim – både historiske steder og moderne attraksjoner.

Hver lørdag fra 14. januar til og med 11. mars inviteres barn og voksne til Erkebispegården anno 1537 for å prøve seg på historiske håndverk, møte noen av deltakerne fra serien, oppleve fekteduell, spise historisk mat og se om de klarer å få borgerbrev og bli verdige borgere av Trondheim.

Søndag 19. februar vil det bli arrangert Anno-aktiviteter på Trøndelag Folkemuseum på Sverresborg, som også har vært brukt som innspillingssted for serien ved flere anledninger.  

For informasjon om overnatting og andre praktiske spørsmål – ta kontakt post@visittrondheim.no eller ring 73 80 76 60

 

Dette "må" du se i Trondheim!

Topp 6 aktiviteter og attraksjoner i følge anmeldelser på TripAdvisor

 

Besøk Elsa og Annas nye sommerslott i Trondheim!

Disney World kopierer Detlistua på Sverresborg Folkemuseum når de skaper Elsa og Annas nye sommerslott. Besøk originalen blant Norges vakreste bygninger på Sverresborg i Trondheim.
Welcome to Trondheim

Sommer i Trondheim

Norges ledende matregion

Med utallige matprodusenter av små og stor skala og et stort spenn i produksjon av lokal mat, kan Trøndelag med rette kalles for Norges fremste matregion. Et besøk i Trøndelag betyr for mange å benytte seg av muligheten for å spise lokal og økologisk mat. 

Ti utvalgte spisesteder

@visittrondheim
This social element is not currently supported on the China site. This warning will not show on the front end.
This social element is not currently supported on the China site. This warning will not show on the front end.
Ad
Ad
Ad
Your Recently Viewed Pages