Dynamic Variation:
Choose Language
Search
Trondheim Trondheim
Credits
Trondheim.
Photo: Knut Aage Dahl
Campaign
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Velkommen til Trondheim - en liten by med store opplevelser

Stemningen og mulighetene som ligger i en liten by betyr at du som gjest kan gjøre mye på kort tid. Korte avstander mellom ulike bydeler, shoppingmuligheter, konsertscener, museer, restauranter, severdigheter og flott natur.

Trondheim har en stolt og viktig historie som har vært med å satt dagsorden for den fantastiske utviklingen byen har hatt. Det ligger en stor skaperkraft i Trondheimsregionen som innbyggere og besøkende kan nyte godt av i form av et sterkt næringsliv, spennende start-up miljø, NTNU med over 30 000 studenter, verdensledende forskermiljø i SINTEF, innovative kulturinstitusjoner og en unik mat- og drikkekultur.

Så om du er kortreist gjest i egen by eller langveisfarende besøkende - velkommen til opplevelser, smakfulle dager og arrangement i Norges tredje største by!

Norges ledende matregion

Med utallige matprodusenter av små og stor skala og et stort spenn i produksjon av lokal mat, kan Trøndelag med rette kalles for Norges fremste matregion. Et besøk i Trøndelag betyr for mange å benytte seg av muligheten for å spise lokal og økologisk mat. 
@visittrondheim
This social element is not currently supported on the China site. This warning will not show on the front end.
This social element is not currently supported on the China site. This warning will not show on the front end.
Ad
Ad
Ad
Your Recently Viewed Pages