Skip to main content

Unn deg selv et spabesøk, det er godt for både kropp og sjel! Sjekk ut Norges flotte spa, enten du ønsker deg en avslappende velværetime eller vil planlegge en hel spahelg med kjæresten eller venninnene!

Inspirert av naturen

Flyte rundt i et oppvarmet utendørsbasseng, omgitt av glitrende fjorder og mektige fjell... Høres ikke det deilig ut?

Mange av spaene våre er designet i harmoni med naturen, med lekre spabasseng, ulike typer saunaer og forfriskende kaldkulper. 

Ta turen til Farris Bad ved Larvik, som får sitt mineralrike vann fra en naturlig kilde 55 meter under bakken! Eller hva med et besøk på The Well like utenfor Oslo, som er Nordens største spaanlegg? Her kan du boltre deg i flere enn 11 ulike bassenger og minst like mange typer sauna. 

Flere historiske hoteller og mange av fjordhotellene på Vestlandet tilbyr spa i naturskjønne og eksklusive omgivelser, med avslappende utsikt til fjord og fjell. Hotel Alexandra i Loen, Hotel Ullensvang i Hardanger, Hotel Union Geiranger og Solstrand Hotel & Bad rett utenfor Bergen er eksempler på slike steder.

Det finnes også mange spa i eller rett utenfor byene våre, om du ønsker å kombinere en storbyhelg med noen avslappende timer. 

Komplett velvære

En del av en komplett velværeopplevelse er selvsagt også å spise godt, og flere av landets spaanlegg tilbyr også gode restauranter med menyer basert på kortreiste og sesongbasert råvarer. Mange tilbyr også opplegg for innendørstrening og utendørs aktiviteter for gjester som ønsker å få enda mer ut av oppholdet.

Ro og fred, eller aktiviteter for hele familien? Noen sparesort er forbeholdt et voksent publikum som søker ro og fred, mens andre steder er mer familievennlige, med større badebasseng, sklier og barnevennlige aktiviteter. Yoga er en fin aktivitet å kombinere med spa for å senke skuldrene.

De fleste steder holder åpent hele året. Det beste er å booke og planlegge oppholdet i god tid på forhånd, men du kan også bare stikke innom og høre om det er ledig tid. Og kjenne at noe av stresset forsvinner bare du hører ordet «spa» ...

Dampende hett

Badstu er hot i Norge! De aller fleste spaene her til lands har badstuer du kan nyte, men det finnes også flere kule varianter utenom spaene.

Vil du ha en ordentlig utfordring, bør du teste badstu i kombinasjon med isbading. Det er virkelig en forfriskende opplevelse, som du fort kan bli hektet på!

Populære spa

Sjekk ut noen av Norges største og mest populære spa og spahoteller.

Se våre beste tilbud

Ferdigpakket norgesferie? Sjekk disse gode reisetilbudene fra våre partnere.

Finn spa- og velværesentre

Her kan du søke etter stedene som passer deg. Start planleggingen i dag!

Les også

Sider du nylig har besøkt