Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
To damer i et utendørsbasseng på The Well spa i Akershus
The Well, Akershus.
Photo: Colin Eick
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Over hele landet finnes det stadig flere sentre for spa og velvære, med lokale konsepter som ofte er inspirert av norsk natur.

Si ordet «spa», og du kan få selv den mest stressede til å senke skuldrene og begynne å slappe av. Grunntanken bak spa har røtter i de gamle grekernes og romernes tid, og likevel er spa som skapt for norske forhold.

For det første er kjernen i de fleste spasentre her til lands vann og atter vann, et element som selvsagt er sterkt til stede i norsk natur. Det er derfor ingen overraskelse å finne mange varme og kalde – nei, iskalde – spabasseng, karbad og innendørs fossefall.

Ta turen til Farris bad ved Larvik som pumper opp mineralrikt vann fra en naturlig kilde 55 meter under jorden. Eller sjekk Tromsøs flytende spa, Vulkana, som tidligere var en staselig fiskebåt. En kort reise sør for Oslo finnes The Well, som regnes som Nordens største spa i sitt slag, med blant annet 11 ulike basseng.

Naturlig velvære hele året

Flere spasteder er bygget med den norske naturens særegne harmoni som grunnsteiner. Mange av stedene ligger vakkert til i landskapet, med avslappende utsikt til en fjord eller en skog, og noen steder kan du med letthet bevege deg – og også svømme – fra innendørs til utendørs.

Velvære er blitt typisk norsk

En del av en komplett velværeopplevelse er selvsagt å spise godt, og flere av landets spasentre har restauranttilbud med sunn, lokal mat. Mange tilbyr også opplegg for innendørs trening og utendørs aktiviteter for gjester som ønsker å få enda mer ut av oppholdet.

Norges spa- og velværesentre har med andre ord avslapning for alle, men merk at enkelte steder er reservert et voksent publikum som søker ro og fred. Til gjengjeld ønsker mange andre sentre barn spesielt velkommen med varierte og gøyale aktiviteter.

De fleste steder holder åpent hele året, og du kan booke og planlegge oppholdet på forhånd, eller bare stikke innom og kjenne at noe av stresset forsvinner bare du hører ordet «spa».

Finn spa- og velværesentre

Her kan du søke etter stedene som passer deg. Start planleggingen i dag.

×
 • Filters
  Filter Your Search
  • Show More
  • No available filters
  • Show More
  • No available filters
  Clear Filters
 • View
 • Sort By
Filter Your Search
 • Show More
 • No available filters
 • Show More
 • No available filters
Clear Filters
Back To Top

Tilbake til toppen

Your Recently Viewed Pages