Skip to main content

9 romantiske ferietips

Ta med kjæresten på tur

Kjærlighet i luften. Kan du kjenne det?

Å oppleve noe nytt sammen er et skikkelig kick, enten du skal på første date eller gi forholdet litt kjærkommen pleie. 

Enten du vil overraske din kjære med en piknik med lokalmat på en privat strand ...

... eller en sporty date for to.

Enten du velger klassisk eller en spennende vri – Norge er proppfullt av romantiske og morsomme opplevelser.

Sjekk ut disse tipsene til drømmedaten!

Imponere kjæresten? Fri? Gifte dere? Eller hva med en avslappende weekend for to, der dere bare pleier forholdet ...? Utforsk nye steder, og hverandre, med disse forslagene til romantiske opplevelser.

1. Hot spots

Avslappende dager på Sørlandet, action og eventyr på Østlandet, hygge og fantastisk mat i Trøndelag, eller spektakulære naturoppleveler i Nord-Norge? Uansett hva dere foretrekker, alt ligger til rette for en uforglemmelig ferie. Utforsk Norges hot spots med noen du er glad i!

2. Storbyferie for to

Lyst til å imponere daten? Planlegg en romantisk storbyferie! Fantastiske restauranter, spennende museum og utrolige utkikkspunkt – du har så mange alternativer! Overveldende? Ikke stress! Vi har samlet flere innsidetips som garantert vil gjøre daten din fornøyd.

3. Strandkjærlighet

Vi har kanskje ikke de varmeste strendene, men dere kan gjøre det hot! Overrask daten din med en romantisk strandpiknik. Kjøp inn gode, lokale råvarer, og imponer med nye smaker. Med noen av verdens vakreste og villeste strender, eller en privat liten vik, er du garantert å finne den perfekte plassen for to.

4. Romantiske overnattingssteder

Alle elsker å bli invitert med på et kult hotell, eller påspandert en natt på et unikt overnattingssted. Ta med kjæresten på en koselig hytte, eller hva med en spennende overnatting i et fyr? En romantisk natt i en tretopphytte er også veldig populært – det perfekte stedet for å nyte vakker natur og hverandre

Vil du virkelig skjemme bort din kjære, sjekk inn på et av landets mest ekslusive hoteller!

5. Sporty date

Skap et spesielt bånd mellom dere ved å gå litt utenfor komfortsonen. Få opp pulsen (på flere måter), med en morsom zipline-date – perfekt for sporty par og dem som ønsker en utfordring! Juving, kiting, rafting eller via ferrata-klatring er andre perfekte date-muligheter. 

Hvis du vil overraske din utkårede med en litt roligere, morsom og kreativ aktivitet, prøv å invitere hen med på alpakkavandring eller elgsafari!

6. Romantiske restauranter

Man kan ikke leve på bare luft og kjærlighet! Ta med partneren din på en romantisk middag på en av norges beste spisesteder.

Frister det med førsteklasses mat og utsikt, ta med daten fire meter under vann på Under, Nord-Europas største undervannsrestaurant. Eller, hva med en eksklusiv datekveld på en annen Michelin-restaurant, eller en helgetur til et av Norges unike matreisemål

7. Naturlig date

Den norske naturen er den perfekte backdrop for en bra date: Nordlys, midnattssol, fjelltopper, svaberg og glitrende fjorder. Det eneste du trenger, er å ta med noen du er glad i. Reis en plass dere aldri har vært på før, og skap gode minner. Sammen. 

8. Dampende hett 

Klar for en hot date? Book en sauna for bare dere to! De siste årene er det dukket opp massevis av nye saunaer med kul design, i både fjorder og ved mange innsjøer. Tøff deg litt ekstra for daten med en vinterlig dukkert!

En superdigg spaweekend blir heller aldri feil ...!

9. Si ja!

På tide å ta forholdet et steg videre? En historisk stavkirke er den perfekte plassen for et frieri eller giftemål! Eller, hva med å feire kjærligheten i en magisk iskatedral? Uansett hvor, dere har en fantastisk dag i vente!

Les også

Se våre beste tilbud

Ferdigpakket norgesferie? Sjekk disse gode reisetilbudene fra våre partnere.

Sider du nylig har besøkt