Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Bergen
Bergen.
Photo: Martin Håndlykken / Visitnorway.com

Å bearbeide den internasjonale reiselivsbransjen er en viktig satsing for Innovasjon Norge, og det gjør vi blant annet ved å tilrettelegge for gode arenaer hvor norsk næring kan møte internasjonale kjøpere av Norge som destinasjon.

Her finner du informasjon om hva du som norsk reiselivsaktør kan kjøpe deg inn på av internasjonale aktiviteter i 2019, både innenfor ferie- og fritidssegmentet og det internasjonale forretningssegmentet. Vi håper du finner aktiviteter som passer for deg og din bedrift.

Nytt i år er at du melder din interesse via «Meld din interesse her»-knappen som ligger på respektive sider innen oppgitt frist (de fleste frister er i januar). Deretter kontakter ansvarlig i Innovasjon Norge deg for videre dialog og en endelig plan for 2019.

Husk å lese gjennom kriterier og retningslinjer for deltakelse. Dokumentet inkluderer blant annet informasjon om hva du kan forvente av Innovasjon Norge når du deltar i våre operative aktiviteter.