VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
close
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Nærøyfjorden
Nærøyfjorden.
Photo: Sverre Hjørnevik/www.fjordnorway.com

Den mest populære rundturen i Norge

På denne turen får du oppleve vestlandets berømte fjordlandskap med høydepunkt som Bergensbanen, Flåmsbana, Nærøyfjorden og Stalheimskleiva.

uren tar deg med gjennom noen av de vakreste landskapene i Vestlandet. Du opplever den vakre Bergensbanen, den imponerende Flåmsbana, Aurlandsfjorden, den trange Nærøyfjorden og den stupbratte Stalheimskleiva. Du kan starte Norge i et nøtteskall® turen fra Oslo, Voss eller Bergen hele året.

Bergensbanen

Bergensbanen er kåret til en av verdens vakreste togreiser. Turen går over Hardangervidda, Nord-Europas største fjellplatå, hvor du blant annet kan la deg begeistre av utsikten over Hardangerjøkulens blåis.

Flåmsbana

Togreisen med Flåmsbana mellom Myrdal og Flåm er et av høydepunktene under Norge i et nøtteskall®. På den 20 kilometer lange turen opplever passasjerene noe av det vakreste Norge har å by på av natur, med et landskap som veksler mellom fjelltopper, daler og imponerende fossefall.

Nærøyfjorden

På fjordcruiset passerer du de vakre bygdene Aurland og Undredal før båten beveger seg innover Nærøyfjorden, en av de trangeste fjordene i Europa. Denne armen av Sognefjorden er kanskje den mest dramatiske fjorden i Norge og er å finne på UNESCOs verdensarvliste.

Stalheimskleiva

Stalheimskleiva slynger seg gjennom 13 hårnålssvinger og er den bratteste veistrekningen i Nord-Europa. Strekningen byr på spektakulær utsikt over Sivlefossen og Stalheimsfossen. Stalheimskleiva er åpen fra mai til september. Om vinteren kjører bussen om den nye veien til Voss.

Andre rundturer fra Fjord Tours:

Overnatting underveis er mulig på alle rundturene. Prøv Fjord Pass®, Norges største hotellpass. Med dette i lommen får du rabatt på 170 overnattingssteder over hele Norge.

Booking og mer informasjon

For booking og informasjon om turene, kan du besøke hjemmesiden eller ringe 815 68 222.

Book din reise her.

Opplev Norge med Fjord Tours

Les også

Your Recently Viewed Pages

Tilbake til toppen