Dynamic Variation:
Choose Language
Search
Stetten
Stetten.
Photo: Paul Arthur Lockhart
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Stetten 

Velkommen til en helg full av deilige smaksopplevelser!

27. - 30. september 2018

GEILO

Stetten er en langhelg for livsnytere og byr på flere vinsmakinger og kurs for både nybegynnere og viderekommende, vinvandring med lynraske smakinger hos serveringsstedene i Geilo sentrum, winemaker’s middager, samt en flott vinmesse midt i Geilo sentrum, hvor du kan smake deg frem til din favorittvin.

Kjøp billetter på Hallingbillett eller på Geilo Turistinformasjon

                      

 

Program Stetten 2018

PROGRAM KOMMER HER

Arrangører av Stetten 2018

For generelle spørsmål om Stetten kontakt Visit Geilo AS.  E-post: post@geilo.no. Tlf: 32 09 59 00

 

Stetten – et grønt arrangement

Geilo er et Bærekraftig Reisemål, Visit Geilo AS en Miljøfyrtårnbedrift og Stetten 2018 et Grønt arrangement!

Vi skal dokumentere overfor Stiftelsen Miljøfyrtårn at krav til arbeidsmiljø, innkjøp, energi, transport, avfall, utslipp og estetikk er oppfylt.

  • Vi vil oppfordre alle til å benytte kollektivtransport, samkjøring eller til å ta beina eller sykkelen fatt til, fra og under Stetten, der det er mulig.
    For reisen til og fra Geilo anbefaler vi å ta toget. Se informasjon om rutetider hos NSB. Vi kan også anbefale appen Entur for informasjon om rutetider på alle typer kollektivtransport.
  • Vi vil jobbe for at så mye som mulig av maten som serveres på Stetten er økologisk, kortreist og/eller lokalprodusert. Les gjerne mer om det fantastiske utvalget av lokalmat fra vårt område
  • Vi vil at det skal være lett for våre gjester, utstillere og samarbeidspartnere å kildesortere sitt avfall under Stetten, og oppfordrer bl.a. alle til å benytte miljøstasjonen på vinmessen.

Tilbake til toppen

Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad
Ad