Dynamic Variation:
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Stetten
Stetten.
Photo: Paul Arthur Lockhart
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Stetten 

Velkommen til en helg full av deilige smaksopplevelser!

28. - 30. september 2018

GEILO

Stetten er en langhelg for livsnytere og byr på flere vinsmakinger og kurs for både nybegynnere og viderekommende, vinvandring med lynraske smakinger hos serveringsstedene i Geilo sentrum, winemaker’s middager, samt en flott vinmesse midt i Geilo sentrum, hvor du kan smake deg frem til din favorittvin.

 

Program Stetten 2018

Fredag 28 September

Kl 16.30-18.30 Vinvandring i Geilo sentrum (kr 175,-)

En morsom vandring med raske vinsmakinger flere flotte steder i Geilo sentrum. Oppmøte i vinbaren under Restaurant Hallingstuene. Vi går til fots fra sted til sted.  Påmelding innen kl. 15.00 samme dag til line@geilo.no. Betaling (kun kort) ved oppmøte.

Kl 19.00 4-retters meny med vinpakke på Restaurant Hallingstuene (kr 1150,-)

Vi får besøk av en av de beste vinprodusentene fra Gigondas i Rhône dalen.

Henri-Claude Amadieu gleder seg stort til å komme til vakre Geilo, og til tradisjonsrike Hallingstuene. Henri-Claude produserer bl.a Chateauneuf-du-pape, Côte du Rhône og Gigondas, typiske høstviner. Pierre Amadieu tappet sin første Gigondas i 1929, og var en av de første til å sette navnet sitt på en vin fra området.

Lørdag 29 September

Kl 13.00-16.00 Vinmesse i Geilo sentrum (kr 250,-)

Velkommen til vinmessen hvor du får smake en rekke ulike viner fra hele verden! Møt produsenter og importører og få tips og anbefalinger fra de som kjenner vinen aller best. Kanskje finner du noen nye favoritter?

Kl 18.00 8-retters meny med aperitiff og vinpakke i stemningsfulle "Jegerstugu" på Bardøla Høyfjellshotell (kr 1890,-)

Master of Wine Mai Tjemsland leder oss gjennom 8 retter og tilhørende vin hvor vi lærer prinsippene rundt mat og vin i kombinasjon.

Kl 19.00 4-retters meny med vinpakke på Restaurant Hallingstuene (kr 1550,-)

Opplev Piemontes fantastiske viner, med en av Barolos mest kjente vinprodusenter.

Hallingstuene får besøk av det historiske vinhuset Borgogno fra Piemonte, som ble startet i 1761 av Bartolomeo Borgogno. Farinetti-familien tok over driften i 2008, og har gjort store investeringer i å oppgradere produksjonslokalene. Produserer bl.a Dolcetto d`Alba, Barbera d`Alba, Barolo, Barolo Riserva – og for å ikke glemme kuriositeten Barolo Chinato.

Kl 19.00 4-retters meny med aperitiff, vinpakke og underholdning på Vestlia Resort (kr 1490,-)

Vinjournalist og forfatter Merete Bø har sammen med kokk Kari Innerå skrevet boken "Innerå + Bø" hvor vin i kombinasjon med norske råvarer står i fokus. De to damene står for menyen denne kvelden, som er satt sammen i harmoni med de deilige vinene fra Fèlisina S.P.A fra Chianti-regionen i Toscana. Vi får lære litt om mat og vin i kombinasjon, og Andrea Bonivento vil presentere vinene og Poggiali-familiens drift av vinhuset. Gisle Børge Styves trio underholder med musikk og glimt i øyet gjennom kvelden.
Meny
Aperitiff
Krabbesalat med dillmajones og stangselleri
Jordskokksuppe
Confitert lam, byggrynsrisotto med kantarell
Eple, eple, eple

 

Bordreservasjon og billetter

Restaurant Hallingstuene Tlf 32091250 | post@hallingstuene.no
Bardøla Høyfjellshotell Tlf 32094100 | restaurant@bardola.no
Vestlia Resort Tlf 941 71 838 | ludvig@vestlia.no

Billetter til vinvandring og vinmesse kjøpes på turistinformasjonen, Vesleslåttvegen 13.

Ønsker du å delta som utstiller på vinmessen? Kontakt line@geilo.no tlf 97132383

Arrangører av Stetten 2018

For generelle spørsmål om Stetten kontakt Visit Geilo AS | E-post: post@geilo.no | Tlf: 32 09 59 00

Stetten – et grønt arrangement

Geilo er et Bærekraftig Reisemål, Visit Geilo AS en Miljøfyrtårnbedrift og Stetten 2018 et Grønt arrangement!
Vi skal dokumentere overfor Stiftelsen Miljøfyrtårn at krav til arbeidsmiljø, innkjøp, energi, transport, avfall, utslipp og estetikk er oppfylt.

  • Vi vil oppfordre alle til å benytte kollektivtransport, samkjøring eller til å ta beina eller sykkelen fatt til, fra og under Stetten, der det er mulig.
    For reisen til og fra Geilo anbefaler vi å ta toget. Se informasjon om rutetider hos NSB. Vi kan også anbefale appen Entur for informasjon om rutetider på alle typer kollektivtransport.
  • Vi vil jobbe for at så mye som mulig av maten som serveres på Stetten er økologisk, kortreist og/eller lokalprodusert. Les gjerne mer om det fantastiske utvalget av lokalmat fra vårt område
  • Vi vil at det skal være lett for våre gjester, utstillere og samarbeidspartnere å kildesortere sitt avfall under Stetten, og oppfordrer bl.a. alle til å benytte miljøstasjonen på vinmessen.

Tilbake til toppen

Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad
Ad