Dynamic Variation:
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Stetten
Stetten.
Photo: Paul Arthur Lockhart
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Stetten 

Velkommen til en helg full av deilige smaksopplevelser!

28. - 30. september 2018

GEILO

Stetten er en langhelg for livsnytere og byr på flere vinsmakinger og kurs for både nybegynnere og viderekommende, vinvandring med lynraske smakinger hos serveringsstedene i Geilo sentrum, winemaker’s middager, samt en flott vinmesse midt i Geilo sentrum, hvor du kan smake deg frem til din favorittvin.

 

Program Stetten 2018

Fredag 28. September

Kl 16.30-18.30 Vinvandring i Geilo sentrum
En morsom vandring med raske vinsmakinger på flere steder i Geilo sentrum. Oppmøte i vinbaren under Restaurant Hallingstuene.
Påmelding innen kl. 15.00 samme dag til line@geilo.no. Betaling ved oppmøte (kun kort).
Kr 175,-

Kl 19.00 4-retters meny på Restaurant Hallingstuene
Vi får besøk av en av de beste vinprodusentene fra Gigondas i Rhône dalen. Henri-Claude Amadieu gleder seg stort til å komme til vakre Geilo, og til tradisjonsrike Hallingstuene. Henri-Claude produserer bl.a Chateauneuf-du-pape, Côte du Rhône og Gigondas, som er typiske, og deilige, høstviner. Pierre Amadieu tappet sin første Gigondas i 1929, og var en av de første til å sette navnet sitt på en vin fra området.
Ca. kl. 22.30 Vitsekveld med Frode Aga i vinbaren. OBS! begrenset antall plasser, førstemann til mølla!
Kr 1150,- inkl. vinpakke

Meny
Torsk med Kaviarsmør
Høyrygg av kalv med madeirasaus
Osterett
Sitronterte

Kl 20.00 Boblesmaking på Dr. Holms Hotel
Som seg hør og bør i "champagneluften" på Geilo, ønsker vi hjertelig velkommen til boblesmaking og quiz på Dr Holms Hotel.
Kr 395,-

Lørdag 29 September

Kl 13.00-16.00 Vinmesse i Geilo sentrum
Velkommen til vinmessen hvor du får smake en rekke ulike viner fra hele verden! Møt produsenter og importører og få tips og anbefalinger fra de som kjenner vinen aller best. Kanskje finner du noen nye favoritter?
Kr 250,-

Kl 18.00 8-retters meny i stemningsfulle "Jegerstugu" på Bardøla Høyfjellshotell
I den gamle «Jegerstugu» på Hallingtunet hos Bardøla Høyfjellshotell vil Master of Wine Mai Tjemsland lede oss gjennom 8 nydelige retter og tilhørende vin. Underveis får vi lære litt om prinsippene rundt mat og vin i kombinasjon. Velkommen til årets mest eksklusive smaksopplevelse i historiske omgivelser.
Obs! Maks 40 gjester.
Kr 1890,- inkl. aperitiff og vinpakke

Meny
Asparges med avokado, egg, kaviar og safranvinaigrette
Sjøkreps med rødbeter, løkpuré og fennikel
Fjellørret med dillemulsjon, ørretrogn og fenikkelsalat
Gravet elg, pastinakk og rips
Andebryst med urtepolenta, høstens grønnsaker og foie gras-krem
Agurk- og eplegranité
Kalv ytrefilet med gresskarpuré, squash, løk og rosmarinsjy
Ost fra Hol med flatbrød fra Leveld
Multemousse med trollkrem og sjokoladestein

Kl 19.00 4-retters meny på Restaurant Hallingstuene
Opplev Piemontes fantastiske viner, med en av Barolos mest kjente vinprodusenter. Hallingstuene får besøk av det historiske vinhuset Borgogno fra Piemonte, som ble startet i 1761 av Bartolomeo Borgogno. Farinetti-familien tok over driften i 2008, og har gjort store investeringer i å oppgradere produksjonslokalene. Produserer bl.a Dolcetto d`Alba, Barbera d`Alba, Barolo, Barolo Riserva – og for å ikke glemme kuriositeten Barolo Chinato.
Kr 1550,- inkl. vinpakke

Meny
Sjøkreps på pasta med skalldyrsaus
Skogsoppkremsuppe
Rype på Hallingstuenes vis
Sjokolademousse med appelsin på mandelbunn     
    

Kl 19.00 4-retters meny og underholdning på Vestlia Resort
Vinjournalist og forfatter Merete Bø har sammen med kokk Kari Innerå skrevet boken "Innerå + Bø" hvor vin i kombinasjon med norske råvarer står i fokus. De to damene står for menyen denne kvelden, som er satt sammen i harmoni med de deilige vinene fra Fèlisina S.P.A fra Chianti-regionen i Toscana. Vi får lære litt om mat og vin i kombinasjon, og Andrea Bonivento vil presentere vinene og Poggiali-familiens drift av vinhuset. Gisle Børge Styves trio underholder med musikk og glimt i øyet gjennom kvelden.
Kr 1490,- inkl. aperitiff, vinpakke, underholdning og bok

Meny
Aperitiff
Krabbesalat med dillmajones og stangselleri
Jordskokksuppe
Confitert lam, byggrynsrisotto med kantarell
Eple, eple, eple

Bordreservasjon og billetter

Restaurant Hallingstuene Tlf 32091250 | post@hallingstuene.no
Bardøla Høyfjellshotell Tlf 32094100 | restaurant@bardola.no
Vestlia Resort Tlf 941 71 838 | ludvig@vestlia.no

Vinvandring fredag må bookes innen kl. 15.00 samme dag med en e-post til line@geilo.no. Betaling ved oppmøte (kun kort).

Billett til boblesmakingen kan bestilles på post@drholms.com eller på tlf 32095700. Betaling ved oppmøte.

Billetter til vinmessen kan forhåndskjøpes på turistinformasjonen eller i døren samme dag.

Ønsker du å delta som utstiller på vinmessen? Kontakt line@geilo.no tlf 97132383

For generelle spørsmål om Stetten kontakt Visit Geilo AS
post@geilo.no  Tlf: 32 09 59 00

 

Arrangører av Stetten 2018

For generelle spørsmål om Stetten kontakt Visit Geilo AS | E-post: post@geilo.no | Tlf: 32 09 59 00

Stetten – et grønt arrangement

Geilo er et Bærekraftig Reisemål, Visit Geilo AS en Miljøfyrtårnbedrift og Stetten 2018 et Grønt arrangement!
Vi skal dokumentere overfor Stiftelsen Miljøfyrtårn at krav til arbeidsmiljø, innkjøp, energi, transport, avfall, utslipp og estetikk er oppfylt.

  • Vi vil oppfordre alle til å benytte kollektivtransport, samkjøring eller til å ta beina eller sykkelen fatt til, fra og under Stetten, der det er mulig.
    For reisen til og fra Geilo anbefaler vi å ta toget. Se informasjon om rutetider hos NSB. Vi kan også anbefale appen Entur for informasjon om rutetider på alle typer kollektivtransport.
  • Vi vil jobbe for at så mye som mulig av maten som serveres på Stetten er økologisk, kortreist og/eller lokalprodusert. Les gjerne mer om det fantastiske utvalget av lokalmat fra vårt område
  • Vi vil at det skal være lett for våre gjester, utstillere og samarbeidspartnere å kildesortere sitt avfall under Stetten, og oppfordrer bl.a. alle til å benytte miljøstasjonen på vinmessen.

Tilbake til toppen

Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad
Ad