Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
 
Search
Nesbyen - skiløper på Natten-runden
Nesbyen - skiparadiset i Hallingdal.
Photo: Nesbyen Turist- og Næringsservice

Langrenn i Nesbyen

muteplay/pauseplay/pause
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Nesbyen - rett og slett ett skiparadis

De vakre og snille fjellområdene rundt Nesbyen er som skapt for langrennsløpere.
I høysesong venter 456 km velpreparerte skiløyper på deg i vårt vakre vinterland. 


Nesbyen er stolte innehavere av "Norges beste skiløype" og vi setter vår ære i å være tidlig ute med førsteklasses skispor så fort landskapet dekkes av den første snøen. Skiløypene i Nesbyen blir kontinuerlig oppdatert på skisporet.no og hallingspor.no. "Skisporet.no" kan også lastes ned som en applikasjon til telefonen.

Det er vanskelig å anbefale ett bestemt startsted når du vil gå langrenn i Nes. Det kjøres opp førsteklasses skispor både i Øst-, Nord- og Sørmarka. Legg gjerne et dagsbesøk til andre områder enn de du normalt besøker. Skisporene er nokså like, men utsikten og terrenget varierer.

De beste skiturene

 

Skiløypene i Nesbyen akkurat nå

 

Skisporet.no
I kartet til venstre finner du full oversikt over langrennsløypene i Nesbyen. Alle scooterne og tråkkemaskinene kjører med GPS-trackere, og fargekodene forteller deg når løypene sist ble kjørt opp. Klikk på løypene for ytterligere informasjon.

Det snør ikke skiløyper!
Vi har mange flotte turmuligheter i Nes, inntil 456km velpreparerte langrennsløyper i høysesong! Det blir gjort en stor innsats gjennom løypelag, velforeninger, grunneierlag og bedrifter for å gjøre dette mulig. Stor takk til alle som bidrar til preparering av skiløypene!

Ønsker du å gi et bidrag til løypekjøring?
Vipps ditt bidrag til 35403 eller send bidraget via Nesbyen Booking, klikk på linken for videre veiledning.

Nesbyen Turist-og Næringsservice AS samler inn bidrag som blir utbetalt til løypelaget etter ditt valg. PS.Hvis du allerede betaler for skiløypekjøring via en velforening eller et grunneierlag, så oppfordres du til å prioritere disse først. 

Vi takker på forhånd og ønsker alle en god skisesong!

Nesbyen skisporet.no

Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad