Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book
Norway Now
Search
or search all of Norway
The Vigeland Park The Vigeland Park
Credits
The Vigeland Park.
Photo: CH - Visitnorway.com/Vigeland-museet/BONO
Campaign
Partner
Ad

Et besøk i Oslo trenger ikke koste en formue. Du får mye gratis i hovedstaden.

Populære gratisattraksjoner i Oslo


Gå en tur: En spasertur er en fin måte å utforske byen på


Museer med gratis inngang på torsdager


Markeder

Markeder er fine hvis du vil treffe folk. Hver lørdag og søndag fra mars til desember er det brukt- og antikkmarked på Vestkanttorget på Majorstuen, og på Grünerløkka strømmer folk til loppemarkedet i Birkelunden hver søndag.

Julemarkeder er også populære og verdt et besøk hvis du er i Oslo i desember. Et av de største er på Folkemuseet på Bygdøy. Og er du interessert i mat, bør du få med deg Matstreif på Rådhusplassen i september.

Ski, skøyter og svømming

Hva med en svømmetur eller en runde på isen? Oslo har mange strender både i og utenfor sentrum. Dra til Bygdøy og kast deg i fjorden fra Huk eller Paradisbukta, ta en rask dukkert på Tjuvholmen eller Sørenga, eller ta båt ut til en av de mange øyene. I marka kan du bade i hundrevis av små og store skogsvann.

Hvis du besøker Oslo om vinteren, har Oslomarka mil etter mil med oppkjørte og merkede skiløyper. Og får du plutselig lyst til å stå på skøyter midt i Oslo sentrum, er det ikke noe problem – i Spikersuppa på Karl Johan finner du skøyteis fra desember til februar, og Frogner stadion er åpen fra januar til midten av mars.


 

Les også

Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad