Dynamic Variation:
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Shopping at Lysthuset, Grimstad
Shopping at Lysthuset, Grimstad.
Photo: Peder Austrud/ Visit Sørlandet
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Shopping i trange gater og smug 

I lille, sjarmerende Grimstad ligger det små hvite trehus i trange gater og smug. Trehusene rommer lokale nisjebutikker i alle varianter.Her finner du butikker som selger klær, interiør, sko, kunsthåndtverk og smykker, såvel som hyggelige spisesteder. Kom og ta en titt, da vel!

Littanna
Med hjertet i norsk kystkultur, lokaldesign og med fokus på bærekraft. Her finner du unike produkter med sørlandsk preg. " Dekkje så lurt å gå baglengs på brygga" . 

Amica 
Amica er en klassisk motebutikk med gode merker som Esprit, Samsøe og Samsøe, Lee, Wrangler, Søs Jensen, Inwear Swea og Minus. Amica har hyggelig og imøtekommende betjening som tar deg godt i mot. 

Art no. 1 
Midt i gågata finner du Art no. 1. Her kan du få kjøpt kunsthåndverk fra lokale verksteder, som blant annet unik keramikk, flotte bilder, håndlagde glassperler og håndmalte klær. 

Gullsmed Unni Storm-Johannsen 
Gullsmed Unni Storm-Johannsen er et av Grimstads smykkegalleri og gullsmedverksted. Her finner du god design, godt håndtverk etter gamle tradisjoner, kvalitet og unike smykker. 

Riips - litt gøyere
Riips har alt du måtte ønske deg av artig interiør, fra sofaer og bord til rammer og lamper. Er du på jakt etter interiør litt utenom det vanlige er dette stedet å besøke. Innhaveren kan også foreslå løsninger for deg og ditt hus, og hjelper deg fra idé til ferdigstylet hus. 

Meretes Atelier Lysthuset
Meretes Atelier i Lysthuset er en fargerik butikk med godt utvalg i stoffer, sytilbehør, symaskiner og interiør. Her finner du også fine klær og et av landets beste utvalg i serviser og tekstiler fra danske Green Gate.

 

Cycling in the pedestrian zone, Grimstad

shopping at Kenza, Grimstad

Shopping at Riips, Grimstad

Achilles
Hos Achilles sys det sko og sandaler på gode, gamle maskiner og kunder som stopper innom for å bestille nye sko og ta en hyggelig prat blir gjerne servert en god kopp te. På Achilles syr de fotformsko etter mål, og skulle du ønske deg andre lærvarer, som belter og vesker, får du disse også sydd slik du ønsker. 

Veslas 
Veslas er undertøysbutikken som trekker til seg kvinner fra hele Sørlandet. Her finner du et undertøy for alle årstider i et godt utvalg av størrelser og fasonger i en butikk med hyggelig og kunnskapsrik betjening. 

Mye fint
Mye fint er en fargerik butikk med klær og sko til kvinner for alle anledninger og fasonger. Her finner du også interiør i spreke farger og betjeningen hjelper deg gjerne hvis du er ute etter noe spesielt. 

Oddensenteret 
På bryggekanten ligger Oddensenteret, et lite, sjarmerende kjøpesenter med godt utvalg i kjedebutikker. Du finner blant annet Cubus, Intersport, Floriss, Brilleland, Elite Foto, Gullfunn, Sunnkost og Vitus apotek.Ved inngangen står den lokale bonden og selger frukt og grønnsaker hele året.

Det er flere steder å sette seg ned for en matbit, blant annet Bergshaven Bakeri, Odden spiseri og Picasso Kaffebar.

 

 

×
 • Filters
  Filter Your Search
  • Show More
  • No available filters
  • Show More
  • No available filters
  Clear Filters
 • View
 • Sort By
Filter Your Search
 • Show More
 • No available filters
 • Show More
 • No available filters
Clear Filters
Back To Top
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad