Dynamic Variation:
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Nisse-Inge med barn i Julebyen Kristiansand
Julebyen Kristiansand.
Photo: Victoria Nevland©Visit Sørlandet
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Opplev koselig julestemning i Julebyen Kristiansand

I Julebyen Kristiansand blir det hyggelig førjulsstemning hele adventstida. Ta julegavehandelen i sentrum og få med deg julestemninga på kjøpet. Her blir det blant annet isbane, stort julemarked, 3D lysshow, konserter og juleverksted.
Ad

Daglig program fra 1. desember

Julebyen Kristiansand starter med daglig program fra begynnelsen av desember. Her blir det julemarked, konserter og ekstra lange åpningstider i Kristiansand sentrum fram mot jul. Kjøpesentre og butikker lager juleverksted og kundekvelder og på byens restauranter kan du koble av med både tradisjonsrik og nymotens julemat.

Isbane på Øvre Torv

Finn frem skøytene! Det er en stor flombelyst isbane på Øvre Torv. Her kan hele familien teste skøyteferdighetene sine.

Utendørs 3D lysshow

Over 300.000 mennesker har sett det fantastiske lysshowet de siste årene. 3D-prosjekteringen vises flere ganger om kvelden på Torvet i Kristiansand og det er virkelig en flott opplevelse - gratis er det også.

3D lysshow i Julebyen Kristiansand

Julemarked

Det store julemarkedet på Øvre Torv er inspirert av julemarkeder i europeiske byer. Her blir det salg av julegaver og håndverk, brente mandler, italiensk is, mat og drikke.

Brente mandler i Julebyen Kristiansand

Åpen kirke og musikk fra Domkirka

I adventstida kan du få med deg åpen kirke og flere julekonserter i Kristiansand Domkirke. Stopp også opp litt og lytt til Tore Ljøkjels stemningsfulle saksofontoner fra Domkirketårnet.

Juelvindu på Rasmus Tallaksen i Kristiansand

Gå ikke glipp av:

Jul i Dyreparken

I Dyreparken er det julefeiring på Kutoppen hver helg i advent. Kom og varm deg rundt bålpanna på tunet, spis julegrøt på Setra, pepperkaker på Låven og kos deg med dyrene på Kutoppen.

Kutoppen, Dyreparken in winter

Jul i Kilden

I Kilden teater- og konserthus får du julestemningen inn med vakre toner og morsomme forestillinger i hele november og desember. Alt fra kjente og kjære Baldrian og Musa til gåsehudopplevelser med store artister som er på juleturne.

Kilden theatre and concert house Kristiansand

Les mer om Kristiansand

Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad