Skip to main content

Røldal

Off-pistekjøring og vandring i vakker natur

Røldal skisenter i Hordadalen er kjent for å ha flest snøfall i hele Norge. Om sommeren er Røldal et perfekt startpunkt for utallige vandre- og sykkelturer i vakker natur.

Spenn fast skiene og føl deg fri! Røldal er regnet som et av Norges beste skisteder for off-piste og frikjøring ...

... eller sus ned bakkene på Røldal Skisenter. Du kan være nesten sikker på å finne dyp snø i Røldal om vinteren – perfekt for både nybegynnere og mer hardbarka frikjørere.

Fjellheisen tar deg helt opp til 1300 meter over havet, der kilometer på kilometer med nypreparerte langrennsløyper eller urørt pudder venter.

Røldal er like vakkert om sommeren!

Med en plassering vest for Langfjella ved foten av Hardangervidda, er Røldal et perfekt startpunkt for utallige vandre- og sykkelturer i nydelig natur.

Røldal er kjent for mer enn mektige naturopplevelser. Nyt kortreist mat og drikke, samt en majestetisk utsikt på Røldalsterrassen.

Kokkene bruker lokalproduserte råvarer fra Hardanger-regionen og varierer menyen etter årstidene.

Røldalterrassen er et naturlig knutepunkt i Hardanger og tilbyr også overnatting i flotte leiligheter.

Røldal Stavkirke er bygd på 1200-talet og er en av de eldste i Norge. Kirken ligger i Røldal sentrum og var et av de viktigste pilegrimsmålene i middelalderen og helt fram til 1835.

Hva venter du på?
Skroll ned og planlegg turen til Røldal nå!

Puddersnø og uberørt natur

Du kan være nesten sikker på å finne dyp snø i Røldal om vinteren, og her finner du også et av landets beste skisentre. Fjellheisen tar deg helt opp til 1300 meter over havet, der nypreparerte langrennsløyper eller urørt pudder venter.

Men du trenger ikke være ekspert for å få en fin skidag i Røldal. Skisenterets familieområde er trygt for de minste og har egen heis og en lang bakke for barn og nybegynnere.

Om sommeren er Røldal et spennende område for fotturer, sykkelturer og fjellturer, med Hardangervidda Nasjonalpark som nærmeste nabo.

Stavkirken i hjertet av bygda er den største turistattraksjonen i Røldal. Her kan du se krusifikset som har tiltrukket seg pilegrimer gjennom flere århundrer.

Finn mer inspirasjon på Røldals offisielle nettsted.

Reiseinformasjon

Planlegg reisen med Entur, som gir deg reiseforslag basert på alle offentlige transportmidler i landet.

Se våre beste tilbud

Ferdigpakket norgesferie? Sjekk disse gode reisetilbudene fra våre partnere.

Røldal tilbyr også …

Her kan du søke etter opplevelser og overnatting i Røldal. Start planleggingen i dag!

Sider du nylig har besøkt