Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Gudbrandsdalen Nord-Fron

Peer Gynt-stemnet

Overview

Far og sønn Oftebro kommer tilbake på scenen ved Gålåvatnet også i 2018! Regissør: Sigrid Strøm Reibo vil videreutvikle suksessforestillingen.

Far og sønn Nils Ole og Jakob Oftebro kommer tilbake på scenen ved Gålåvatnet også i 2018! Regissør  Sigrid Strøm Reibo vil videreutvikle suksessforestillingen. Sikre deg din billett nå!

Ibsens dramatiske dikt følger bondesønnen Peer fra han er tidlig i tjueårene til han er en gammel mann.
Årets versjon vil fremheve nettopp denne lange livsreisen, idet skuespillerne Jakob Oftebro og Nils Ole Oftebro deler tittelrollen, en fordeling som aldri tidligere er vist på Gålå. Ekstra kuriøst er det at far og sønn spiller på samme scene for første gang i utendørsamfiet ved Gålåvatnet.

Vi møter Peer første gang på 1960-tallet som en tjueårs gutt og følger ham gjennom fem akter som ender i vår egen tid. Jakob og Nils Ole vil sammen gi oss en fortelling om et liv som er levet, men kanskje ikke levd? Peers evne til alltid å ”gå utenom” tilsier at svaret på dette spørsmålet er temmelig tragisk for Peers del. Sammen med skuespillerne og det kunstneriske teamet skapes et univers som fremhever Peers liv som et luftslott. Peer gjør ufattelig mange forsøk på å leve et rikt og betydningsfullt liv, men fullfører ikke forsøkene sine fullt og helt. Han lever i et eventyr, i et uferdig Gyntiania.

”Peer Gynt” er som kjent en av litteraturhistoriens store klassikere, på samme tid universell og nasjonal der Ibsen harselerer med Norge og oss nordmenn. Den nye oppsetningen søker kjernen i Ibsens tekst, og vil fremheve dens tematikk med nye grep. Alt tilsier at regissør Sigrid Strøm Reibo vil skape en forestilling som oppleves nær og sterkt relevant.

Av Henrik Ibsen. Bearbeidet av Njål Helge Mjøs.
Musikk: Edvard Grieg/Simon Revholt/Sjur Miljeteig

For fullstendig program og kjøp av billetter, besøk www.peergynt.no, eller kontakt Peer Gynt AS på telefon: +47 959 00 770. Du kan også bestille billetter gjennom ticketmaster på nett: www.ticketmaster.no eller telefon: +47 815 33 133.

  • Last Updated: 29.09.2018
  • Source: Visit Lillehammer
Dates

fr. 2. august 2019

lø. 3. august 2019

sø. 4. august 2019

ma. 5. august 2019

ti. 6. august 2019

on. 7. august 2019

to. 8. august 2019

fr. 9. august 2019

lø. 10. august 2019

sø. 11. august 2019

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Peer Gynt-stemnet
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad