x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

INNSIKT

Innovasjon Norge tilbyr rådgiving, finansiering, kompetanse og nettverk innenfor reiselivet, og profilering av Norge som reisemål gjennom Visit Norway. Dette skal bidra til lønnsom utvikling i reiselivsnæringen og styrking av næringens konkurransekraft. Vi gjennomfører også en rekke målinger og undersøkelser hvert år, for å kartlegge norsk reiselivs situasjon, utvikling og potensiale.

Ill.foto adventures

KICKOFF REISELIV

- Stories from Norway

I år samler vi norsk reiselivsnæring i Oslo
7. og 8. november. Meld deg på i dag og sikre deg plass!

PROGRAM OG PÅMELDING

TALL OG FAKTA

Grå stripe

Nøkkeltall

I ‘Nøkkeltall for norsk turisme’ gir vi en lettfattelig innføring i de viktigste tallene om norsk reiseliv. Les om hvordan norsk reiseliv utvikler seg i et globalt perspektiv og hvilken betydning reiselivsnæringen har for norsk økonomi og sysselsetting, samt om turistene som er her og hvordan Norge blir oppfattet utenfra.

Grå stripe

Segmenteringsstudie

Innovasjon Norge har utført en undersøkelsen i 10 markeder for å få svar på nåværende merkevareposisjon, konkurransesituasjon og innenfor hvilke segmenter vi har mulighet for vekst. Målet er hele Norge, hele året.

Grå stripe

Slik oppfattes Norge

Hver uke spør vi potensielle norgesturister i en rekke markeder om hva de synes kjennetegner en ferie i Norge. Vil du vite hva de svarer? Vi har satt opp en oversikt over utviklingen i svarene på ulike spørsmål.

Grå stripe

Turistundersøkelsen

I turistundersøkelsen finner du informasjon om norske og utenlandske turister i Norge, deres formål med reisen, reisemønstre, hvor mye penger de bruker i forbindelse med norgesreisen, reisefølge, samt gjennomførte og ønskede aktiviteter og opplevelser

VÅRE MARKEDER

Innovasjon Norge har reiselivseksperter ansatt ved en rekke kontorer verden over. Vi kjenner markedene godt, har bransjekunnskapen for å nå gjennom lokalt og spesialister som kjenner mediabildet i det enkelte marked.

Vi arrangerer årlig en rekke kurs for bedrifter, ansatte og destinasjoner. Kontakt ditt lokale Innovasjon Norge-kontor om du ønsker mer informasjon om aktiviteter i din region.