VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
close
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway

Se de fantastiske surfebildene fra Lofoten som nå går verden rundt

Berømt fransk fotograf dro til Unstad for å dokumentere surfegleden i de iskalde bølgene.

Helt siden 1960-tallet har den flotte sandstranda til tettstedet Unstad i Lofoten blitt brukt til surfing, og nå kommer surfere fra hele verden dit året rundt for å mestre de utfordrende (og ofte iskalde) bølgene.

 

Én av dem som virkelig har latt seg fascinere av stedet er den meritterte franske fotografen Olivier Morin, og i forrige uke var han i Lofoten for å lage en fantastisk fotoreportasje. Dessverre har ikke vi rettighetene til bildene, men du kan se dem i en rekke av verdens aviser - for eksempel her, i Baltimore Sun. Instagram-bildene du ser på siden her er også hentet fra serien.

Marion Frantzen, eier av Unstad Arctic Surf, bistod franskmannen under hans besøk.

- Han har vært her før også, og er en utrolig entusiastisk fyr som var svært begeistret for atmosfæren her. Han hadde fantastiske forhold under besøket, med bra vær, gode bølger og mye nordlys, så han fikk det travelt, forteller Frantzen.

Morin har jobbet i en årrekke for nyhetsbyrået AFP, og er blant annet kjent for sine mange sportsbilder - og særlig dette vanvittige bildet av Usain Bolt.

Se hele fotoserien hans fra Unstad her.

 

 

Les også

Your Recently Viewed Pages

Tilbake til toppen