VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Trolltunga Sunset/Sunrise glampingtelt under stjernehimmelen
Trolltunga Sunset/Sunrise glampingtelt under stjernehimmelen
Trolltunga Sunset/Sunrise.
Photo: Visit Hardangerfjord
Trolltunga Sunset/Sunrise.
Photo: Visit Hardangerfjord
Campingslivets glamorøse side

Glamping hele året

Interiørbilde fra Arctic Dome glampingtelt i Narvik i Nordland
Interiørbilde fra Arctic Dome glampingtelt i Narvik i Nordland
Arctic Dome i Narvik.
Photo: Narvik adventures / Michael Ulriksen
Arctic Dome i Narvik.
Photo: Narvik adventures / Michael Ulriksen
Campingslivets glamorøse side
Glamping hele året
Glamping i Trolltunga Sunset/Sunrise i Hardanger på Vestlandet
Glamping i Trolltunga Sunset/Sunrise i Hardanger på Vestlandet
Glamping i Trolltunga Sunset/Sunrise.
Photo: Visit Hardangerfjord
Glamping i Trolltunga Sunset/Sunrise i Hardanger.
Photo: Algirdas Zabitis / Trolltunga Active
Campingslivets glamorøse side
Glamping hele året

Tilbring natten under en arktisk kuppel eller i en mongolsk yurt, i teltkokong eller glassiglo, i en samisk lavvo eller på et lunt ishotell. Glamping har gjort campinglivet til et alternativ for alle – her kommer du tett på naturen og eventyret uten å gi avkall på komforten!

  Trodde du at telt- og campinglivet ikke var noe for deg? Da må du tro om igjen! De siste årene har det poppet opp en rekke usedvanlig flotte overnattingssteder for deg som elsker å bo tett på naturen i spektakulære omgivelser – uten å måtte gi avkall på en komfortabel seng med god madrass, dyner og puter.

  Glamping, eller «glamorøs camping», er en av de store trendene på overnattingsfronten. Over hele Norge finner du nå spennende krysninger av fjonge hoteller og det enkle campinglivet, og det i de vakreste omgivelser. Dermed trenger du verken bære rundt på tung bagasje, bekymre deg for at teltet lekker, eller gi avkall på komforten et vanlig hotellrom kan gi deg. Noen steder har sågar egen vedovn, slik at du trygt kan glampe varmt og godt ute i villmarka hele året.

  Under har vi satt opp en liste med noen av de mest spennende glampingstedene, enten du vil bo helt for deg selv langt oppe på fjellet eller ved fjorden, eller på tilrettelagte camping- eller hotellområder. Bestill tidlig, for disse stedene er veldig populære!

 1. 1. Domer med utsikt

  Tenk å våkne opp i et av disse robuste, sirkelformede teltene, med utsikt til fjorden eller fjellheimen! En garantert uforglemmelig opplevelse. Mange av domene har også egen peis, og de kan brukes hele året.

 2. 2. Yurt glamping

  En yurt er et rundt, komfortabelt telt som tradisjonelt har blitt brukt av nomader i Sentral-Asia. Her er det god plass til både dobbeltseng, stemningsfulle lykter og koselige møbler. Noen har til og med eget toalett og bad.

 3. 3. Svevetelt og hengekøyecamping

  Sov under åpen himmel – svevende! Stadig flere aktører tilbyr utendørsovernatting i svevetelt og hengekøye. Dette er ofte en rimelig form for overnatting, og mye mer behagelig enn man skulle tro.

 4. 4. Svevende kokong

  Det er ikke mange som kan skryte av å ha tilbragt natten i en trillrund kokong som svever høyt oppe i lufta. To meter over bakken vugges du mykt i søvn av trærne og vindens rytme, og våkner til fuglekvitter.

 5. 5. Med himmelen som tak

  Tenk deg å ligge under en varm dyne med 180-graders utsikt til stjernehimmelen over deg! Er du riktig heldig, kan du også oppleve at nordlyset flammer opp i nattemørket. I disse flotte glassigloene har du dessuten panoramautsikt til den ville naturen i nord, og til midnattssolen om sommeren.

 6. 6. Lavvoer, luksustelt og tipier

  En lavvo er et tradisjonelt telt samene har brukt i mer enn 2000 år. Nå kan også du få oppleve å overnatte i eller besøke en lavvo og bli bedre kjent med samefolkets tradisjoner og kultur. Eller du kan glampe i et mer moderne lavvo- eller tipitelt Norge rundt, i myke og deilige senger. 

 7. 7. Ishoteller

  Sov som en ekte snødronning på myke, lunende reinskinn på en trone av is! Tykke soveposer og tepper sørger for at du holder deg god og varm. Hver vinter bygges de norske snø- og ishotellene opp på nytt, med ny og kunstferdig design.

Se våre beste tilbud

Her er et utvalg kjente selskaper som gjør alt de kan for at turen din skal bli uforglemmelig fra start til slutt.

Mer annerledes overnatting

Bli inspirert

Vi har samlet noen artikler vi tror du også vil like.

Your Recently Viewed Pages

Tilbake til toppen