Book
Norway Now
Choose Language
Search & Book
This social element is not currently supported on the China site. This warning will not show on the front end.
Search
or search all of Norway
Stokkøya Sjøsenter Stokkøya Sjøsenter
Credits
Stokkøya Sjøsenter.
Photo: Dan Aagren
Campaign
Partner
Media
Meetings
Travel Trade
Ad

En uforglemmelig natt

Journalist Marianne Lie Berg guider deg til skjulte perler og helt særegne overnattinsalternativer – fra tretopphytter og fyr til det lavmælte landemerket Juvet landskapshotell.

Marianne Lie Berg har den takknemlige oppgaven å skrive om unike overnattingssteder som vil gi ferien en ekstra dimensjon i blant annet Dagens Næringslivs magasin D2. Her deler hun sine beste tips. Drøm deg bort eller start planleggingen i dag. Noen av stedene har få rom, så husk å bestille i tide. 

Marianne Lie BergFoto: Privat

Annonse: Trenger du leiebil? Finn priser og bestill hos Auto Europe.

Click to activate

Stokkøya sjøsenter

Stokkøya sjøsenter ved Trøndelagskysten byr på camping med en moderne tvist. Det er arkitektene i Pir II som står bak konseptet med individuelle rom plassert i en viftelignende form som skaper en helt særegen stemming i landskapet.

Materialene utgjør en fargerik kontrast til det dramatiske landskapet. Den mye omtalte Strandbaren er også en del av Stokkøya sjøsenter. 

Manshausen

Rett sør for Lofoten ligger øya Manshauen der de modernistiske hyttene signert Stinessen Ariktektur balanserer perfekt i landskapet. 

Juvet Landskapshotell

De karakteristiske bygningene som utgjør Juvet Landskapshotell har blitt omtalt over hele verden.

Skåpet turisthytte

Skåpet er en selvbetjent turistforeningshytte, men skiller seg fra fleste andre av turistforeningens hytter. Konseptet består av en hovedhytte med felles oppholdsrom og kjøkken samt et par soverom og hems mens resten av sengeplassene er fordelt på selvstendige hytter rundt om i terrenget.

De siste årene har turistforeningen bygget flere modernistiske hytter som har blitt svært populære og som bør bookes i god tid. Den spektakulære hytta er innfallsporten til rutenettet i Frafjordheiene på sørsiden av Lysefjorden i Ryfylke.

Rabothytta

Rabothytta ved Okstindan på Helgeland er et verk av arkitektfirmaet Jarmund & Vigsnæs. Den oppsiktsvekkende turistforeningshytta er er oppkalt etter fjellmannen Charles Rabot.

Myrkdalen fjellandsby

Familievennlige Myrkdalen fjellandsby ved Voss er signert arkitektene Jarmund/Vigsnæs og har vunnet flere priser.

Preikestolen fjellstue

Preikestolen har blitt en av Norges best besøkte turistattraksjoner og Preikestolen fjellstue som ligger der stien opp starter, har for mange blitt en del av opplevelsen. Eldre fjellgårder og tun som troner majestetisk i fjellsiden samtidig som de glir inn i det store landskapet, har vært et forbilde for anlegget.

Canvas hotell

Canvas hotell i Nissedal i Telemark er et helt nytt konsept som er en mellomting av glamping (glamorøs camping) og designhotell. Hotellet ligger på en liten øy der kjøkkenet er omgitt av ni  "yurts". Yurtene ser ut som ørkentelt, men byr på tregulv, vedovn og luksuriøse madrasser. 

Hoel gård

Hoel gård i Hedmark er kjent for sine staselige bygninger sitt gode kjøkken basert på kortreiste råvarer. 

Den herskapelig hovedbygningen er restaurert og gården har også privat brygge for Skibladner. 

Kraggbua

I tretopphytta i Kraggebu kan du kombinere barndomsdrømmen om din helt egen hytte i treet med de voksnes moderne krav til komfort og vinterisolering.

Fyr

Stadig flere fyr åpner for overnatting og nærheten til havet og den sjarmerende kysthistorien i veggene gjør det lett å forstå hvorfor fyrene ofte er fullbooket.

Øverås Hytteutleie

Øverås hytteutleies tre hytter har et moderne og enkelt formspråk samt høy standard. 

Det enkle formspråket med store vindusflater gjør at den storslagne naturen i området nærmest blir en del av hyttas innemiljø. 

En uforglemmelig ferie

Her finner du enda flere overnattingsmuligheter.

×
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad
Ad