Dynamic Variation:
Choose Language
Search
Kilden theatre and concert house Kristiansand Kilden theatre and concert house Kristiansand
Credits
Kilden theatre and concert house Kristiansand.
Photo: Adam Read/Visit Sørlandet
Campaign
Partner
Media
Meetings
Travel Trade
Ad

Kultur, attraksjoner og opplevelser i Kristiansand

Besøk Kristiansand og opplev kunst, utstillinger, forestillinger, festivaler, teater og konserter. Opplev arkitekturen på Kilden Teater og Konserthus og besøk kunstmuseum og gallerier.

Kunstmuseum, gallerier og kunstutstillinger i Kristiansand

Besøk Sørlandets Kunstmuseum, Kristiansand Kunsthall eller et av de andre utstillingslokalene i Kristiansand. Du finner en oversikt over utstillinger i eventkalenderen til Kristiansand.

Kunstutstillinger i Kristiansand

Teater og forestillinger i Kristiansand

Kilden Teater og Konserthus i Kristiansand er et av Nordens mest spennende miljøer for profesjonell scenekunst og musikk. Kunsthuset rommer Kristiansand Symfoniorkester, Kilden Teater, Kilden Opera og Kilden Kultur.

Konserter og festivaler i Kristiansand

Cafe Generalen i Ravnedalen og festivalene på Odderøya er noen av konsertstedene i Kristiansand som du MÅ få med deg om sommeren. Resten av året er det masse som skjer på Kilden Teater- og Konserthus, Håndverkeren, Kick og andre mindre konsertsteder i Kristiansand. Se hva som skjer i Kristiansand.

Festivaler og konserter i Kristiansand
Palmesus 2016: Aftermovie

Palmesus
Måkeskrik 2014 Aftermovie

Måkeskrik
Haubitz Hall Salongen - Hanne Kolstø

Haubitz Hall Salongen

Museum i Kristiansand

Museumsjernbane, en av verdens største kanoner og Setesdalshistorie er noe av det du kan oppleve på museum i Kristiansand.

Kristiansand er Barnas By

Få byer i Norge har så mange opplevelser og aktiviteter for barn som Barnas By Kristiansand. Spennende og lærerike museum og masse annet gøy for barna finner du i Barnas By Kristiansand.

Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad