Dynamic Variation:
Choose Language
Search
Trondheim Trondheim
Credits
Trondheim.
Photo: Øyvind Blomstereng / Visit Trondheim
Campaign
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Overnatting i Trondheimsregionen

I Trondheim finner du overnattingssteder innen mange kategorier, alt fra flotte sentrumshoteller til rimeligere typer overnatting utenfor sentrum.

Hotellene i sentrum 

Sentrum av Trondheim er lite og kompakt, og nær sagt hvilket som helst av sentrumshotellene du velger, har du umiddelbar nærhet til attraksjoner, spisesteder og shopping. 

Flere av hotellene er særlig tilrettelagt for større kurs og konferanser. Dette gjelder særlig Scandic Lerkendal og Clarion Hotel & Congress Trondheim på Brattøra, men også en rekke andre hoteller egner seg til lignende virksomhet. 

Scandic Nidelven er et særdeles populært hotell, ikke minst på grunn av sin frokost, som de siste 10 årene har blitt kåret til Norges beste hotellfrokost. Også Trondheims eldste hotell, Britannia Hotel, serverer frokost av høy klasse (3djeplass i 2015) og har i tillegg en flott SPA-avdeling å tilby sine gjester.

Rimeligere alternativer 

Ønsker du et rimeligere alternativ for overnatting, kan du for eksempel bo på Bruns Botell i Kjøpmannsgata. Her har alle rommene kjøkkenkrok for sjølhushold. Et annet rimelig alternativ er Trondheim Leilighetshotell på Lilleby. Også her får du romslige rom med kjøkkenkrok for sjølhushold. Hotellet ligger 50 meter fra Lilleby stasjon, hvor du kan ta toget både inn til sentralstasjonen og til Trondheim Lufthavn Værnes, for eksempel. 

På Rosenborg ligger Trondheim Vandrerhjem, som har alt fra enkeltrom til familie- og grupperom. Vandrerhjemmet er forholdsvis nylig oppusset og har god standard. 

På Heimdalsmyra sør for Trondheim, ligger Sandmoen Bed & Breakfast, som er et flott alternativ for den som kommer med bil og har lyst til å bo litt utenfor sentrum. 

Campingplasser 

Likte utenfor Trondheim sentrum finner du også flotte campingplasser. Storsand Gård Camping, like sør for Trondheim, og Flakk Camping, som vest for Trondheim sentrum er gode eksempler på dette.

Mer overnatting i Trondheim

Trondheim har lange vertskapstradisjoner og kan tilby et stort spekter av overnattingsmuligheter - fra små B&B til store kongresshotell. 
×
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad