Dynamic Variation:
Choose Language
Search
Souvenirs at the tourist Information in Trondheim Souvenirs at the tourist Information in Trondheim
Credits
Tourist Information in Trondheim.
Photo: Veronika Killingberg/Visit Trondheim
Campaign
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Byens beste suvenirbutikk!

Turistinformasjonen i Trondheim er sentralt plassert midt i byen. Her får du tips om aktiviteter, attraksjoner og overnatting i Trondheim og Trøndelag.

Turistinformasjonen i Trondheim

Trondheims turistinformasjon ligger sentralt i Nordre gate 11. Her får du hjelp med å planlegge og tilrettelegge ditt besøk i Trondheim og Trøndelag. Hvor kan du spise, hvor vil du bo og hva vil du gjøre når du er på besøk i byen? Er det konserter eller teater, eller annet som skjer når du er på besøk?

I Turistinformasjonen er det både ansatte og skjermer som kan hjelpe deg med å finne ut hvordan du får det beste ut av oppholdet ditt. Sommersesongen er den perioden med mest pågang, og da finner du ansatte som behersker en rekke språk, til stede.

Utlån av bysykkel

Rundt om i Trondheim sentrum står det stativer med bysykler som du kan låne. Syklene kan lånes for tre timer per gang, og må settes tilbake i et stativ, gjerne et annet enn det du henta ut sykkelen i. For å låne sykkel må du registrere deg og opprette et abonnement, noe som koster 120,- per år.

Er du bare på besøk i byen, kan du leie kort for Trondheim Bysykkel i Turistinformasjonen. Du betaler da en fast sum per dag.

Handle i butikken

I lokalene til Turistinformasjonen kan du handle massevis av flotte suvenirer. Suvenirene spenner fra rene pynteting med tilknytning til Trondheim, til smarte bruksgjenstander. Mange av tingene som selges i butikken er produsert lokalt. I butikken kan du også kjøpe Midtbykortet, et elektronisk gavekort som kan brukes i over 250 butikker i sentrum, samt billetter fra Ticketmaster.

Ønsker du å være med på en guidet byvandring er det også i Turistinformasjonen du får kjøpt billett til dette.

Gratis WIFI og interaktive kart

I lokalene til Turistinformasjonen er det trådløst nett (wifi) som du kan benytte fritt. Ved å bruke de interaktive kartene, med høydepunkter fra hele Trøndelag, kan du sette sammen din egen lille reisebrosjyre, som du kan sende til din egen epost-adresse.

I tillegg til de interaktive kartene finner du også en brosjyrevegg med et rikholdig utvalg av reisebrosjyrer fra hele landet.

Lei en bysykkel - prøv Trampe!

Trondheim er verdens første by med en spesialdesignet heis for syklister. 

Turistinformasjon om Frosta

Utfyllende turistinformasjon, aktivitetsoversikt, gode kart og mer om hva Frosta har å by på finner du på:

Frostaporten.no

Frostakartet.no

Visitfrosta.no

Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad