Puber og barer

Fra hippe, urbane utesteder og mikrobryggerier til tradisjonelle puber og barer – i Norge finner du vannhull for enhver smak. Sjekk ut disse anbefalingene og finn din favoritt!

Populære puber og barer i Oslo

I Oslo finner du en bar for enhver anledning. Og best av alt – nærmeste bar er sjeldent langt unna. Noen er mer bortgjemt enn andre, som Himkok – som du finner på topp 50 lista over beste barer i verden. Håndverksdestilleriet er en skjult perle som du finner i sentrum i nærheten av Youngstorget. Se etter det blå lyset!

Flere puber og barer i Oslo

En guide til Bergens vannhull

Studentbyen Bergen har et pulserende sentrum med et rikt utvalg utesteder. Byen er også stedet for å sitte utendørs (om været tillater det). Du finner et stort utvalg puber og barer langs Bryggen og Fisketorget.

Nyt det arktiske utelivet i Tromsø

Hva med et godt glass på en gammel kino eller i en rorbu? Eller kanskje du har lyst å besøke en av byens mikrobryggerier eller en coctailbar?
Utelivet i Tromsø er en attraksjon i seg selv.

Utforsk Stavangers uteliv

Besøk Lervig Bryggeri, som ble kåret til et av verdens beste, dans ut i de små timer på en av byens nattklubber, eller nyt en pulserende rockekonsert
– i Stavanger finner du alt.

Lokale smaker i Trondheim

Med et stort utvalg av puber og barer med lokalt, mikrobrygget øl er Trondheim det perfekt sted for en bar til bar-runde. Fra fasjonable Britannia Bar til kreasjoner signert Nordens beste bartender, Jørgen Dons, som er barsjef på Raus Bar.

Kult takbarer

Sjekk ut Norges beste takterrasser og skybarer.

Finn ditt favorittsted

Besøk en (eller flere) av Norges puber og barer.

Fremdeles tørst?

Det er ingen grunn til å vente med å finne ut hva du ønsker å drikke.

Se våre beste tilbud

Ferdigpakket norgesferie? Sjekk disse gode reisetilbudene fra våre partnere.

Sider du nylig har besøkt