Skip to main content

Puber og barer

Fra hippe, urbane utesteder og mikrobryggerier til tradisjonelle puber og barer – i Norge finner du vannhull for enhver smak. Sjekk ut disse anbefalingene og finn din favoritt!

Populære puber og barer i Oslo

I Oslo finner du en bar for enhver anledning. Og best av alt – nærmeste bar er sjeldent langt unna. Noen er mer bortgjemt enn andre, som Himkok. Håndverksdestilleriet har en imponerende 10. plass på den prestisjefulle listen The World's 50 Best Bars og er en skjult perle i sentrum, nært Youngstorget. Se etter det blå lyset! På den utvidede listen over de beste barene i verden finner vi også Svanen i Oslo sentrum.

Flere puber og barer i Oslo

En guide til Bergens vannhull

Studentbyen Bergen har et pulserende sentrum med et rikt utvalg utesteder. Byen er også stedet for å sitte utendørs (om været tillater det). Du finner et stort utvalg puber og barer langs Bryggen og Fisketorget.

Nyt det arktiske utelivet i Tromsø

Hva med et godt glass på en gammel kino eller i en rorbu? Eller kanskje du har lyst å besøke en av byens mikrobryggerier eller en cocktailbar? Utelivet i Tromsø er en attraksjon i seg selv.

Utforsk Stavangers uteliv

Besøk Lervig Bryggeri, som ble kåret til et av verdens beste, dans ut i de små timer på en av byens nattklubber, eller nyt en pulserende rockekonsert – i Stavanger finner du alt.

Lokale smaker i Trondheim

Med et stort utvalg av puber og barer med lokalt, mikrobrygget øl er Trondheim det perfekt sted for en bar til bar-runde. Fra fasjonable Britannia Bar til kreasjoner signert Nordens beste bartender, Jørgen Dons, som er barsjef på Raus Bar.

Finn ditt favorittsted

Besøk en (eller flere) av Norges puber og barer.

Se våre beste tilbud

Ferdigpakket norgesferie? Sjekk disse gode reisetilbudene fra våre partnere.

Sider du nylig har besøkt