VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Hjørundfjord, Møre & Romsdal
Hjørundfjord, Møre & Romsdal.
Photo: Lenita Beate Storeide
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Er dette verdens flotteste huske?

Da et australsk reisemagasin skulle finne verdens mest spektakulære husker, lå de fleste langs ekvator. Med ett unntak: Ved Hjørundfjorden på Nord-Vestlandet.

Se for deg stillheten, vinden i håret, og den barnlige gleden ved å svinge deg i en diger huske i naturskjønne omgivelser. Det er en perfekt blanding av ro og lett adrenalin.

Noen ganger kan en huske være en attraksjon. Reisemagasinet Luxury Escapes i Australia har nå lett seg frem til de flotteste huskene i verden, der helt spektakulær utsikt er en del av opplevelsen.

De fleste utvalgte befinner seg et sted nær ekvator – nemlig i Mellom-Amerika, Sørøst-Asia og Stillehavet. Med ett nevneverdig unntak: Hjørundfjorden i Norge.

Magasinet skriver: «The Hjørundfjord in Norway is a place so beautiful it will take your breath away. Best place to take in the glaciers and views of the fjord? This swing!»

Husken henger helt nede ved fjorden i hagen på Christian Gaard bygdetun, i den veiløse bygda Trandal. For å komme dit må du enten over fjellet eller komme sjøveien.

– Jeg er selv vokst opp på Trandal, på det tunet der puben er i dag. Historien bak husken er så enkel som det at bestefar ville ordne en huske til oss barnebarna, sier Lenita Storeide fra Christian Gaard.

Nå får de telefoner fra hele verden med spørsmål om de er kommet til «stedet med husken». De som tar turen, blir ikke skuffet.

Utforsk Hjørundfjorden

Les også

Tilbake til toppen

Your Recently Viewed Pages