Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Kari, Lofoten
Kari, Lofoten.
Photo: #SheepWithAView

Møt #SheepWithAView

Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Disse fem sauene kan vandre inn i Facebook-strømmen din

Forvent fårete ordspill og jovial moro. Men vår sommerkampanje handler like mye om de gode historiene fra Norge, med lokale tradisjoner og gjemte skatter fra rundt om i landet.

Antallet sauer i nyhetsstrømmen din i sosiale medier kan få et oppsving. Visit Norways sommerkampanje lanseres i dag. Vi kaller den #SheepWithAView.

Gjennom sosiale medier, kortfilmer, individuelle profilsider og relaterte historier på Visit Norway, vil du bli kjent med fem norske sauer og deres miljø. Du møter dem blant annet på Instagram og på kampanjens hjemmesider.

Frida, Rauma
Frida, Vestlandet.
Photo: #SheepWithAView
Lars, Oppdal
Lars, Trøndelag.
Photo: #SheepWithAView
Kari, Lofoten
Kari, Nord-Norge.
Photo: #SheepWithAView
Erik, Kristiansand
Erik, Sørlandet.
Photo: #SheepWithAView
Heidi, Oslo
Heidi, Oslo.
Photo: #SheepWithAView

Forvent deg humor og god stemning, men også ærlige og genuine historier fra norsk kultur, tradisjon og natur – sett fra et kreativt, nytt perspektiv.

Trevor Heley er medgrunnlegger av det London-baserte byrået mr.h, som kom med ideen.

– Vi ble bedt om å komme med noe friskt og nyskapende, med potensial til å skape mye oppmerksomhet for Norge. Det er en drømmebrief, men også en massiv utfordring, sier han.

Ad
Erik, Kristiansand
Erik, Kristiansand.
Photo: #SheepWithAView

Med ett var de i beite for en idé som ville appellere til en målgruppe bestående av, som han uttrykker det, «frihetselskende oppdagelsesreisende».

– Vi tenkte på allemannsretten, og norsk sau eksemplifiserer ideen. Det faktum at de kan gå hvor som helst tillater oss å ha mye moro og å vise frem en rekke ulike ting,” sier Heley, og fortsetter:

– Så falt det oss inn å gi hver av sauene en personlighet, og vi innså at de kunne være en metafor for det norske folk – med muligheten til å fremheve regionale forskjeller. Det var da #SheepWithAView ble til.

Dette er de fem sauene de kom opp med. Vi ser frem til å tilbringe sommeren med dem. Sjekk innom gjennom sommeren for oppdateringer!

Les mer

Tilbake til toppen

Your Recently Viewed Pages