Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Iconic Norway
Iconic Norway.
Photo: Grim Berge/Natural Light Earth/Sven-Erik Knoff
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Kortfilmen «Iconic Norway» er blant tre finalister. Trykk play på videoen over - og husk å skru opp lyden!

Den norske kortfilmen «Iconic Norway» laget av filmskaperen Grim Berge i selskapet Natural Light AS kan vinne pris under prestisjetunge Cannes Corporate Media & TV Award i slutten av september, melder The Travel Inspector.

Cannes-juryen har sett igjennom over 1000 innsendte bidrag totalt og har nå plukket ut finalistene. Blant dem er «Iconic Norway» en av tre vinnere i klassen for beste foto for turistfilmer. Filmen er dermed sikret en pris - spørsmålet blir bare hvilken valør.

– Vi er jo helt henrykt. Det er en stor ære at vi når opp. Men vi har nok laget en film som på mange måter er nyskapende innen sjangeren, og som det er lagt betydelige ressurser i - både i opptak og etterarbeid, sier fotograf Sven-Erik Knoff til Visit Norway.

Rørt til tårer

Knoff har laget naturfilmen - som viser fantastiske norgesbilder fra nord til sør - sammen med fotografkollega og regissør Grim Berge. Filmen er også produsert i samarbeid med Visit Norway.

Knoff forteller stolt om responsen de har fått så langt.

– Flere vi har vist filmen til forteller at de får så sterke følelser at tårene triller. Vi var faktisk til stede da en som så filmen for første gang måtte ta av seg brillene og tørke tårene.

Jobber med oppfølgerfilmen

Men duoen hviler ikke på laubærene. Nå er de i gang med en oppfølger til «Iconic Norway».

– I slutten av juni startet vi produksjonen i Lindesnes. Denne gangen blir produksjonen enda større. Vi har blant annet en egen droneoperatør og mange samarbeidspartnere med på laget, sier Sven-Erik Knoff til Visit Norway.

Cannes Corporate Media & TV Award avholdes på Frankrikes solkyst 27. og 28. september.

PS: Nylig ble det også kjent at filmen har vunnet en av prisene i Zagreb Tourfilm Festival 2017. Festivalen arrangeres i Kroatia 13.-15. september.

Annonser

Nordic Choice Hotels - et annerledes hotellselskap

Hurtigruten - "verdens vakreste sjøreise"

Leiebil: AutoEurope har stort utvalg til uslåelige priser 

De Historiske hotel & spisesteder - unike opplevelser

Your Recently Viewed Pages