Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
A person uses the Visit Norway app on an iPad
Apps.
Photo: Placeit / Making Waves
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Appsolutt norgesferie

De nærmeste restaurantene, de mest populære attraksjonene og de beste plassene for å se nordlyset. Mobilen kan være et nyttig planleggingsverktøy og et godt følge på reisen.

Norway Lights

Denne appen gir deg enkelt og raskt svar på når det er størst sjanse for å oppleve nordlyset i Nord-Norge. Du kan også søke etter andre byer i Norge.

Appen gir deg nordlysvarsel for de tre neste dagene samt time for time-varsel for den gjeldende dagen. Appen inneholder i tillegg fakta om nordlyset, kart, fototips og snarveier til bestilling og lenker til mer informasjon.

Norway Lights er på engelsk.

Visit Norway - Norge rett i lomma

Du finner tusenvis av overnattingssteder, spisesteder, aktiviteter og attraksjoner samt informasjon om hva som skjer – alt i nærheten av deg. Du kan også bruke appen som en reiseplanlegger før du drar.

Legg merke til restaurantene med kvalitetsstempelet «Norwegian Foodprints». Dette er anbefalte spisesteder med hjemmelaget mat, basert på norske råvarer med lokal identitet. Du kan også enkelt finne de mest miljøvennlige hotellene og aktivitetene i Norge ved å trykke på «Reis grønt».

Om du skal på biltur bør du bruke «Nasjonale turistveger»-delen av appen. Den gir deg informasjon om dristig og nyskapende arkitektur i storslått natur langs de 18 Nasjonale turistvegene.

Visit Norway VR

Med appen Visit Norway VR kan du oppleve Norge fra et fugleperspektiv i VR (virtuell virkelighet), som gir oppslukende 360-graders panoramaer. Fly flere hundre meter over dype blå fjorder, dramatiske fossefall, fjell og isbreer – trygt plassert i sofaen.

Panoramaene kan du utforske fra din smarttelefon. For å se det i ekte VR, må du ha VR-briller. Den enkleste og billigste varianten av disse er Google Cardboard.

Andre smarte ferieapper

Tek.no har laget en liste over nyttige apper for turister i Norge. Her er et utvalg av deres anbefalinger.

 • Pakk smartere med Packing Pro for iPhone eller Packing List for Windows og Android.
 • Sjekk værmeldingen med Yr eller Storm.
 • De fleste flyselskaper har apper. Sjekk for eksempel ut SAS-appenNorwegian-appen og Widerøes app.
 • NSB har an app for iPhone, Android og Windows Phone.
 • Hvis du reiser med Hurtigruten kan du følge med på skipene med iPhone-appen.
 • Den tegneserieaktige doen Bædi & Børdi er en sau og en fugl som gjør alt fra naturopplevelser til museer spennende og interessant for barn.
 • Få laveste taxipris: Appen Mivai sammenligner prisestimater fra 600 selskaper i Norge. Merk at prisen ikke er bindende, du bør også spørre sjåføren hva den faktiske prisen blir.
 • Ut på tur? Finn ut hvilke fjell eller attraksjoner du har foran deg med iSikte.
 • For festivalgjengere kan Find my Friends-appen komme godt med.
 • Ønsker du å holde datatrafikken til et minimum, kan du bruke Onavo Protect. Android-appen lar deg sjekke bruk, komprimerer data og frakobler deg automatisk fra mobilnettet når du er tilkoblet trådløst internett.
 • Finn fram til de fineste opplevelsene med appen Outtt. Med over 2000 opplevelser fra vandring i Jotunheimen til surfing i Lofoten finner du garantert fram til en tur som passer for deg.

Gratis apper

NORWAY LIGHTS

iPhone: Norway Lights for iOS 
Android: Norway Lights for Android 
Windows: Norway Lights for Windows

VISIT NORWAY - NORGE RETT I LOMMA
VISIT NORWAY - VIRTUAL REALITY
PAKKEHJELP
VÆRVARSEL

iPhone: Yr for iOS
iPhone: Storm for iOS

Android: Yr for Android
Android: Storm for Android

REISEAPPER

Tilbake til toppen

Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad
Ad