Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Skeikampen
Skeikampen.
Photo: Geir Olsen / FjellNorge
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade
Du trenger ikke reise langt for å nyte en innholdsrik langhelg med vennegjengen.

Spa og velvære, unike hotell og gøyale aktiviteter …  Hvorfor ikke vurdere Norge – vår aller nærmeste feriedestinasjon – neste gang du planlegger tur med gjengen? Hopp på toget eller legg ut på en roadtrip  – og la reisen bli en opplevelse i seg selv. Vi har samlet fem tips til artige og annerledes aktiviteter i Norge som egner seg godt til venneturen.  

5 ideer til venneturer i Norge

1. Lær å surfe

Visste du at Norge egner seg ypperlig for en surfehelg på steder som Lofoten, Jæren og Stavanger? Hopp i havet og prøv deg på bølgerittets edle kunst: En sosial, utfordrende og eksotisk opplevelse i vårt eget hjemland. Om sommeren og tidlig høst er bølgene som oftest på det «snilleste», noe som gjør dette til en fin tid for nybegynnere. Flere hoteller i Norge tilbyr surfepakker med overnatting inkludert.  

Flakstad, Lofoten

Flakstad, Lofoten.
Photo: Alex Conu / Visitnorway.com

Et utvalg norske surfespots

2. En weekend på vidda

Gode opplevelser blir som kjent enda bedre når de deles, og hundekjøring er intet unntak på nettopp dette. Dra på en ferd gjennom vintervakker villmark med et kobbel ivrige trekkhunder som motor ­– en opplevelse som byr på store naturopplevelser og fartsfylt moro som utvilsomt setter spor. Nyt synet av hvite fjellformasjoner, snødekt skog og åpne vidder gli forbi i sakte film, og tilbring kveldene med peiskos og hyttesjarm i intime fjellstuer. 

Rauland

Rauland.
Photo: Live Skinnes

Populære hundesledeturer på TripAdvisor

3. Ta inn på et fyr

Noen ganger er overnattingsstedet en opplevelse i seg selv, så hvorfor leie en hytte når dere kan bo i toppen av et fyrtårn? I Norge finnes det over 80 fredete fyr, og på flere av dem er det mulig å «sjekke inn» for en natt utenom det vanlige. Legg dere til lyden av bølger som slår mot land og våkne opp til synet av en skjærgård som bader i vær – enten det måtte være sol, blåst, tåke eller regn. Overnatting på fyr er organisert litt forskjellig fra sted til sted, men det er imidlertid én fellesnevner: Dere får garantert en upåklagelig havutsikt med på kjøpet. 

Ona, Møre og Romsdal

Ona, Møre og Romsdal.
Photo: Øyvind Heen / Visitnorway.com

Populære fyr på TripAdvisor

4. Spa med det lille ekstra

Norske hoteller har de siste årene gjort spa til en opplevelse som handler om mer enn kroppsskrubb og boblebad. Senk skuldrene med deilige behandlinger kombinert med fasjonabelt interiør, deilig mat og spektakulære naturomgivelser. Mange av landets spahoteller ligger ved hav, høyfjell og langstrakte strender – noe som også legger til rette for tipp topp naturopplevelser. 

Juvet, Norddal

Juvet, Norddal.
Photo: Espen Mills / Tasteofnationaltouristroutes.com / Visitnorway.com

Populære hoteller med spa på TripAdvisor

5. Dra på safari

Ta med vennegjengen på en eksotisk safariopplevelse i vårt eget land. Dykk etter gigantiske kongekrabber i Finnmark, besku hvaler og spekkhoggere på Vestlandet, eller la dere fascinere av raggete moskusokser på Dovrefjell. Norge har mange guidede safariturer hvor man kan komme tett innpå et mylder av unike skapninger i deres naturlige habitat, i tillegg til å lære om områdenes historie, flora og fauna. 

Kirkenes

Kirkenes.
Photo: Terje Rakke / Nordic Life / Visitnorway.com

Populære safarier på TripAdvisor

Les også

Tilbake til toppen

Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad
Ad