VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway

5 ideer til venneturer

En innholdsrik langhelg med vennegjengen
Hvorfor ikke legge neste vennetur til Norge? Her får du både morsomme aktiviteter og spa og velvære, intense naturopplevelser og finurlige overnattingsmuligheter. Hopp på toget eller ta en roadtrip, og la veien være målet.
Fire personer på fjelltur på Skeikampen
Vandring på Skeikampen.
Photo: Geir Olsen / FjellNorge
 1. 1. Lær å surfe

  Visste du at Norge egner seg ypperlig for en surfehelg på steder som Lofoten, Jæren og Stavanger? Hopp i havet og prøv deg på bølgerittets edle kunst: En sosial, utfordrende og eksotisk opplevelse i vårt eget hjemland. Sommer og tidlig høst er bølgene som oftest på sitt «snilleste», noe som gjør dette til en fin tid for nybegynnere.

  Flere hoteller i Norge tilbyr surfepakker med overnatting inkludert.

 2. 2. En weekend på vidda

  Gode opplevelser blir som kjent enda bedre når de deles, og hundekjøring er intet unntak. Dra på en ferd gjennom vintervakker villmark med et kobbel ivrige trekkhunder som motor ­– en opplevelse som byr på store naturopplevelser og fartsfylt moro og utvilsomt vil sette spor. Nyt synet av hvite fjellformasjoner, snødekt skog og åpne vidder som glir forbi i sakte film, og tilbring kveldene med peiskos og hyttesjarm i små fjellstuer.

 3. 3. Ta inn på et fyr

  Noen ganger er overnattingsstedet en opplevelse i seg selv, så hvorfor leie en hytte når dere kan bo i et fyr? I Norge kan du sjekke inn på rundt 60 fyr for en natt utenom det vanlige. Legg dere til lyden av bølger som slår mot land, og våkne opp til synet av en skjærgård som bader i vær – enten det måtte være sol, blåst, tåke eller regn. Overnatting på fyr er organisert litt forskjellig fra sted til sted, men det er imidlertid én fellesnevner: Dere får garantert en upåklagelig havutsikt med på kjøpet.

 4. 4. Spa med det lille ekstra

  Norske hoteller har de siste årene gjort spa til en opplevelse som handler om mer enn kroppsskrubb og boblebad. Senk skuldrene med deilige behandlinger kombinert med fasjonabelt interiør, deilig mat og flotte omgivelser. Mange av landets spahoteller ligger ved hav, høyfjell og langstrakte strender – noe som også legger til rette for tipp topp naturopplevelser.

 5. 5. Dra på safari

  Ta med vennegjengen på en eksotisk safariopplevelse i vårt eget land. Dra på kongekrabbesafari i Finnmark, se hvaler og spekkhoggere i Vesterålen eller Tromsø, eller la dere fascinere av raggete moskusokser på Dovrefjell. Norge har mange guidede safariturer hvor man kan komme tett innpå et mylder av unike skapninger i deres naturlige habitat, i tillegg til å lære om områdenes historie, flora og fauna.

 6. Planlegger du og resten av gjengen en skikkelig jentetur? Fra kunsthelg og overnatting i tretopphytter til roadtrip – finn ut hva dere kan gjøre på venninneturer i Osloregionen!

Se våre beste tilbud

Her er et utvalg kjente selskaper som gjør alt de kan for at turen din skal bli uforglemmelig fra start til slutt.

Ting du kan gjøre sammen med venner

Her kan du søke etter opplevelser og overnattingssteder. Start planleggingen i dag!

×
 • Filters
  Filter Your Search
  TripAdvisor Symbol
  • Show More
  • No available filters
  Clear Filters
 • View
 • Sort By
Filter Your Search
TripAdvisor Symbol
 • Show More
 • No available filters
Clear Filters
Back To Top

Tilbake til toppen

Your Recently Viewed Pages