Dynamic Variation:
Choose Language
Search
Bikes, Nature, kids Bikes, Nature, kids Bikes, Nature, kids
Bikes, Nature, kids Bikes, Nature, kids
Credits
Biking in Vestlia.
Photo: Paul Arthur Lockhart
Campaign
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Rolige familieturer, heftig downhillsykling og Norges vakreste sykkeltur - Rallarvegen

Enten du vil ha heftig downhillsykling eller en rolig familietur på grusveier i fjellet har Geilo noe som passer. Gå heller ikke glipp av Rallarvegen, som flere ganger er kåret til Norges vakreste sykkeltur.

Prøv deg på downhillsykling eller ta en rolig familietur. Geilo byr på mange sykkelmuligheter. I Geilo Sommerpark tar du stolheisen opp og sykler på stier i skianlegget. Du kan velge mellom tøffe singletracks eller enkle grusveier.  I Geilo Sommerpark finnes også egne sykkelløyper for de minste barna, fra 5 år.

Løypa Ustedalsfjorden Rundt går ut fra sentrum og passer både til familieturer og treningsrunder. Stikk gjerne innom Fekjo kulturminnepark eller ta et bad på den fine sandstranden. 

Rallarvegen ble bygget som anleggsvei for Bergensbanen og sto ferdig i 1902. Den ble av Syklistenes Landsforening kåret til Norges flotteste sykkelrute. Rallarvegen er 80 km lang og går fra Haugastøl til Finse, Hallingskeid, Myrdal og Flåm.

Det går sykkeltog daglig i sommersesongen om du vil ta med din egen sykkel, eller du kan leie sykkel på Haugastøl, Finse eller Geilo.

Tråkk'n Roll - Episode 01

Tråkk'n Roll - Episode 1

Prosjektet Tråkk 'n' Roll har som mål å skape vekst i Hallingdal gjennom utvikling av terrengsykkeltilbudet. Tråkk 'n' Roll er et…
Se video
PUMP TRACK

Pump Track

Geili har fått en splitter ny Pump Track på Vestlia Resort. Her kan du bruke sykkel, board og blades - her er det moro for alle. Og…
Se video
Rallarvegen

Rallarvegen

Ta en titt på Rallarvegen, som flere ganger er kåret til Norges vakreste sykkelvei. Veien starter på Haugastøl og følger…
Se video