Dynamic Variation:
Choose Language
Search
Happy woman on skiing in Geilo Happy woman on skiing in Geilo Happy woman on skiing in Geilo
Happy woman on skiing in Geilo Happy woman on skiing in Geilo
Credits
Skiiers in Geilo.
Photo: Paul Arthur Lockhart
Campaign
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Langrenn - Storslått og lett tilgjengelig 

Opplev fred og ro i Hallingskarvet og spis de beste vaflene på Hardangervidda. På Geilo strekker det seg løyper begge retninger. Det er flere serveringshytter og som oftest er et naturlig mål for dagen. De første løypene finner du allerede i bunnen ved vannet, her går det en fin løype rundt Ustedalsfjorden og mot Geilo skistadio. Derifra knytter løypene seg ut mot Nasjonalparkene Hallingskarvet og Hardangervidda.

Ut.no

Vi legger ut våre beste turtips og ruter på Ut.no
Finn turen din her

Outtt.com

Med Outtt tar du med deg tur beskrivelser og kartkoordinatene med på tur. Husk at lengre turer trenger eget kart og kompass.
Finn turen din her

Langrennskart med fargekoder

Kartet viser løypene som kjøres opp i Hol kommune. Det er gradert med fargekoder som viser vanskelighetsgraden. Klikk for å se stort kart. Du får kartet på turistinformasjonen og de fleste overnattingssteder i kommunen.

Du finner detaljerte kart som kan skrives ut for hvert løypeområde på Hol kommunes nettsider

Langrennsløyper på Geilo - Ustaoset - Haugastøl

- Skurdalen - Dagali

Loypekart Geilo vinter

Hallingskarvet/Sudndalen - Hovet

- Holsåsen - Hol

Loypekart Sudndalen Geilo vinter

Grønne løyper - enkle begynnerløyper

De grønne løypene er godt egnet for begynnere og mindre barn. Disse ligger under tregrensen og har ingen bratte bakker. Løypene er inntil 5 kilometer lange og har en høydeforskjell på maks 100 meter.

Blå løyper - for middels erfarne skiløpere

De blå løypene  er egnet for middels erfarne skiløpere. Her er høydeforskjellen maks 300 meter og lengden opp til 10 kilometer.

Røde løyper - for erfarne skiløpere

De røde løypene er for erfarne skiløpere. De ligger for det meste i høyfjellsterreng og kan til tider være upreparert. Høydeforskjel maks 600 meter og lengde inntil 20 kilometer.

Sorte løyper - for ekspertene

Sorte løyper krever trente skiløpere og riktig utstyr, samt kunnskap om kart og kompass. Her er det ingen øvre grense for lengde eller høydeforskjell. Dette er de bratteste og mest værutsatte løypene på kartet.

Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad
Ad