Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Chickens in easter egg at Lindesnes lighthouse
Easter egg in the sun at Lindesnes lighthouse.
Photo: Heidi Sørvig, Visit Sørlandet
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade
Ad

Sørlandspåske

Sørlandet er påskeåpent og kan friste med blant annet sjørøverpåske i Abra Havn og Dyreparken, bypåske i Kristiansand, campingpåske eller påskeferie på Norges Sydspiss Lindesnes. 

Lindesnes - Sydspissen av Norge

Påskeferie på Sydspissen av Norge. Lokale kunstnere inntar Lindesnes Havhotell og lager en spennende utstilling som dere kan kombinere med god mat og gode priser på overnatting. På Havhotellet kan du se fiskebåtene komme til kai med verdens beste fiskekake i hånda fra Jentan på Båly, hilse på "Bålytorsken" og besøke Lindesnes Fyr - Norges Sydspiss - for aktiviteter.

Rosfjord Strandhotell i Lyngdal er Barnas Påskehotell

Det er mange spennende aktiviteter for barna hos Rosfjord Strandhotell i påsken. Kino, barnedisco og kanskje årets første utendørsbad? Barnas Påskehotell har fri inngang til Sørlandsbadet for alle hotellets gjester!

Det klassiske Strand Hotel Fevik

Strand Hotel Fevik, midt i mellom Arendal og Grimstad, tilbyr familierom. De har også en flott søndagsbuffe Palmesøndag og 1. påskedag (bordreservasjon anbefales).

Badeferie i Lyngdal

I påskeferien åpner badeskliene utendørs hos Sørlandsbadet. Påskeharen og maskotene Salto eller Selma kommer på besøk hver dag for å underholde gjestene. I tillegg er det mange andre morsomme aktiviteter.

NB: Velger du et av disse overnattingsstedene av vil det følge med badebillett: Farsund Resort, Kvåstunet, Rosfjord Strandhotell, The Bølgen og Moi Utsikten Hotell, Camp Lyngdal og Bjørnevåg Ferie.

Bypåske i Kristiansand

Klar for en bypåske? Bo på Scandic Bystranda Hotel midt i Kristiansand og få med deg alt: De ligger vegg i vegg med Aquarama og 10 minutter fra Dyreparken.

Camping i påsken

Påskeferie er campingferie. Mange av campingplassene på Sørlandet åpner sesongen i påsken. Sjekk inn på campingplassen i påska, her finner du oversikten over de beste campingplassene på Sørlandet.

Åros Feriesenter

Åros Feriesenter i Søgne like utenfor Kristiansand holder åpent hele året. Book hos Åros Feriesenter.

Kristiansand Feriesenter

Idyllisk hytte i havgapet utenfor Kristiansand, hytten har 2 soverom med plass til totalt 5 personer + en hems i stua med 2 madrasser.

Dyreparken Abra Havn

Hva med påskeferie på et av verdens beste familiehotell? Nylig ble Abra Havn kåret til verdens sjette beste familiehotell på Tripadvisor. Inkludert er inngangsbilletter til både Dyreparken og Badelandet (åpner i påsken) under hele oppholdet ditt.

Dyrisk Påskeferie på Dyreparken Hotell

Nyoppussede hotellrom i umiddelbar nærhet til Dyreparken og Badelandet.

Opplev Barnas By Kristiansand

Klar for en bypåske? Og Dyreparken? Kristiansand har mange andre aktiviteter for barnefamilier i påsken. Les mer her.

Nyhetsbrev fra Sørlandet

Ønsker du tips til aktiviteter og gode overnattingstilbud på epost? Meld deg på Visit Sørlandet nyhetsbrev.

På ski i påsken

Foretrekker du påske med ski på beina har du mange alternativer i Sør-Norge. Sjekk også tips til hvordan oppleve Sørlandet uansett vær!

Se hva som skjer på Sørlandet

I arrangementkalenderen finner du full oversikt over hva som skjer på Sørlandet i påska.

Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad