Dynamic Variation:
Norway Now
Choose Language
This social element is not currently supported on the China site. This warning will not show on the front end.
Search
Easter egg with chickens at Lindesnes lighthouse Easter egg with chickens at Lindesnes lighthouse Chickens in easter egg at Lindesnes lighthouse
Easter egg with chickens at Lindesnes lighthouse Chickens in easter egg at Lindesnes lighthouse
Credits
Easter egg in the sun at Lindesnes lighthouse.
Photo: Heidi Sørvig, Visit Sørlandet
Campaign
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Sørlandspåske

Sørlandet er påskeåpent og kan friste med blant annet sjørøverpåske i Abra Havn og Dyreparken, bypåske i Kristiansand, campingpåske eller påskeferie på Norges Sydspiss Lindesnes. 
Orange in the snow
Påskeappelsin på Hovden
Elisabeth Høibo, Visit Sørlandet
Spring flowers and boats in Lillesand harbour
Lillesand
Elisabeth Høibo, Visit Sørlandet
Spring flowers and Kristiansand fortress
Christiansholm festning
Elisabeth Høibo, Visit Sørlandet
Snack and swix at mountain Himmelsyna
Himmelsyna
Elisabeth Høibo, Visit Sørlandet
Ad

Lindesnes - Sydspissen av Norge

Påskeferie på Sydspissen av Norge. Lokale kunstnere inntar Lindesnes Havhotell og lager en spennende utstilling som dere kan kombinere med god mat og gode priser på overnatting. På Havhotellet kan du se fiskebåtene komme til kai med verdens beste fiskekake i hånda fra Jentan på Båly, hilse på "Bålytorsken" og besøke Lindesnes Fyr - Norges Sydspiss - for aktiviteter.

Rosfjord Strandhotell i Lyngdal

Det er mange spennende aktiviteter for barna hos Rosfjord Strandhotell i påsken. Kino, barnedisco og kanskje årets første utendørsbad? Med Sørlandsbadet som nærmeste nabo er det uansett gode muligheter for en dukkert.

Påskeferietilbud i Kvinesdal

I Kvinesdal får du utsikten med på kjøpet når du bestiller overnatting på The Bølgen & Moi Hotel Utsikten. I påska er det gratis overnatting for barn og hele familien overnatter i suite med kjøkken til kun 1295,-. For 1695,- får du inngangsbilletter til Kvinabadet for hele familien inkludert i prisen. 

Camping i påsken

Påskeferie er campingferie. Mange av campingplassene på Sørlandet åpner sesongen i påsken. Sjekk inn på campingplassen i påska, her finner du oversikten over de beste campingplassene på Sørlandet.

Museumspåske på Sørlandet

Gjør noe gøy sammen i påska. Vest-Agder museet har påskeåpent på flere av sine avdelinger. Bli med på ulike aktiviteter og påskeverksted på Kristiansand Museum, Sjølingstad Uldvarefabrik, Mandal Museum og Lista museum

Påskeferie i Dyreparken

I Dyreparken er det moro hele året, men i påska åpner Sjørøverhotellet Abra Havn for sesongen. Her blir det sjørøverfest (med sjørøvergaranti) hver eneste dag og du kan bo i sjørøverkåker i mange ulike størrelser. I tillegg åpner Badelandet (innendørs) i palmehelgen og Dyreparken har et utvidet aktivitetstilbud.

Dyreparken Hotell

Overnatting på Dyreparken Hotel i påska. Nærmere Dyreparken kommer du ikke. «Noas Ark» ligger rett ved hovedinngangen til Dyreparken. Herfra er det også lett å ta buss til Sørlandssenteret og Kristiansand sentrum. Du får rabatt på billetter til begge parker ved kjøp av pakketilbud. Overnatting og billetter til Dyreparken kjøper du på dyreparken.no.

Thon Hotel Sørlandet

Thon Hotel Sørlandet er et stort familiehotell i gangavstand til både Kristiansand Dyrepark og ett av Norges største kjøpesentre, Sørlandssenteret. Fra 7. april til og med 17. april 2017 er det gode priser: Dobbeltrom kr. 950,- (2 voksne), barn 3-12 år bor gratis. Prisen gjelder for familierom - inntil 3 barn. Enkeltromstillegg kr. 300,-. Bookingkode "Påske".

Bypåske i Kristiansand

Scandic Bystranda Kristiansand bor du rett ved Bystranda og strandpromenaden i Kristiansand, med kort avstand til alle byens tilbud. Hotellet ligger vegg i vegg med Aquarama Bad, som du får reduserte priser på inngang i, og 10 minutter fra Dyreparken. Gode priser fra 7/4 til 23/4. Book online og bruk bookingkode: Easter.

Aktiviteter på Sørlandet i påska

I påska åpner mange av aktivitetene på Sørlandet for sesongen. Abra Havn åpner igjen sine porter for store og små sjørøvere og Badelandet åpner samtidig innendørs. Sørlandsbadet åpner skliene utendørs og får besøk av maskotene Salto og Selma som underholder barna. Lindesnes Fyr har påskeåpent med påskerebus og andre aktiviteter. 

I Kristiansand blir det påskeaktiviteter på museum. Både Kristiansand museum og Odderøya museumshavn holder påskeåpent, med påskeverksted og aktiviteter for barn. Er du ute etter en ekstra actionfylt aktivitet anbefaler vi klatreparken Høyt & Lavt som har sesongåpning i påsken.

Les påskebloggen

Credits
Odderoya, Kristiansand.
Photo: Elisabeth Høibo, Visit Sørlandet

På ski i påsken

Foretrekker du påske med ski på beina har du mange alternativer i Sør-Norge. Sjekk også tips til hvordan oppleve Sørlandet uansett vær!

Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad