Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Chickens in easter egg at Lindesnes lighthouse
Easter egg in the sun at Lindesnes lighthouse.
Photo: Heidi Sørvig, Visit Sørlandet
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade
Ad

Sørlandspåske

Sørlandet er påskeåpent og kan friste med blant annet sjørøverpåske i Abra Havn og Dyreparken, bypåske i Kristiansand, campingpåske eller påskeferie på Norges Sydspiss Lindesnes. 

Aktiviteter på Sørlandet i påska

I påska åpner mange av aktivitetene på Sørlandet for sesongen. Abra Havn åpner igjen sine porter for store og små sjørøvere og Badelandet åpner samtidig innendørs. Sørlandsbadet åpner skliene utendørs og får besøk av maskotene Salto og Selma som underholder barna. Lindesnes Fyr har påskeåpent med påskerebus og andre aktiviteter. 

I Kristiansand blir det påskeaktiviteter på museum. Både Kristiansand museum og Odderøya museumshavn holder påskeåpent, med påskeverksted og aktiviteter for barn. Er du ute etter en ekstra actionfylt aktivitet anbefaler vi klatreparken Høyt & Lavt som har sesongåpning i påsken.

Lindesnes - Sydspissen av Norge

Påskeferie på Sydspissen av Norge. Bo Lindesnes Havhotell, rett ved siden av undervannsrestauranten Under (her må du booke bord tidlig). På Havhotellet kan du se fiskebåtene komme til kai med verdens beste fiskekake i hånda fra Jentan på Båly og besøke Lindesnes Fyr - Norges Sydspiss.

Rosfjord Strandhotell i Lyngdal er Barnas Påskehotell

Det er mange spennende aktiviteter for barna hos Rosfjord Strandhotell i påsken. Kino, barnedisco og kanskje årets første utendørsbad? Barnas Påskehotell har fri inngang til Sørlandsbadet for alle hotellets gjester!

Det klassiske Strand Hotel Fevik

Strand Hotel Fevik, midt i mellom Arendal og Grimstad, tilbyr familierom. De har også en flott søndagsbuffe Palmesøndag og 1. påskedag (bordreservasjon anbefales).

Badeferie i Lyngdal

I påskeferien åpner badeskliene utendørs hos Sørlandsbadet. Påskeharen og maskotene Salto eller Selma kommer på besøk hver dag for å underholde gjestene. I tillegg er det mange andre morsomme aktiviteter.

Bypåske i Kristiansand

Klar for en bypåske? Bo på Scandic Bystranda Hotel midt i Kristiansand og få med deg alt: De ligger vegg i vegg med Aquarama og 10 minutter fra Dyreparken.

Camping i påsken

Påskeferie er campingferie. Mange av campingplassene på Sørlandet åpner sesongen i påsken. Sjekk inn på campingplassen i påska, her finner du oversikten over de beste campingplassene på Sørlandet.

Åros Feriesenter

Åros Feriesenter i Søgne like utenfor Kristiansand holder åpent hele året. Book hos Åros Feriesenter.

Kristiansand Feriesenter

Idyllisk hytte i havgapet utenfor Kristiansand, hytten har 2 soverom med plass til totalt 5 personer + en hems i stua med 2 madrasser.

Dyreparken Abra Havn

Hva med påskeferie på et av verdens beste familiehotell? Nylig ble Abra Havn kåret til verdens sjette beste familiehotell på Tripadvisor. Inkludert er inngangsbilletter til både Dyreparken og Badelandet (åpner i påsken) under hele oppholdet ditt.

Dyrisk Påskeferie på Dyreparken Hotell

Nyoppussede hotellrom i umiddelbar nærhet til Dyreparken og Badelandet.

Opplev Barnas By Kristiansand

Klar for en bypåske? Og Dyreparken? Kristiansand har mange andre aktiviteter for barnefamilier i påsken. Les mer her.

Se hva som skjer på Sørlandet

I arrangementkalenderen finner du full oversikt over hva som skjer på Sørlandet i påska.

Nyhetsbrev fra Sørlandet

Ønsker du tips til aktiviteter og gode overnattingstilbud på epost? Meld deg på Visit Sørlandet nyhetsbrev.

Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad